Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
0.00
Käyntiaika
joulu-helmikuu 06/07
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Paras hostelli, missä olen ikinä ollut! Jäimme kahdeksi kuukaudeksi vaikka piti jäädä viikoksi. Kaikki palvelut, ilmainen netti, aamiainen, IHANA henkilökunta, tosi kaunis vanha talo, kattoterassi, baari, ja biletystä joka ilta jos niin haluaa. BBQ, retkiliput, bussiliput, kaikki palvelut, ja retket pystytään järjestää. Espanjankielen koulu samassa, jos haluaa opiskella sitä.
Ilmoittaja
gtheman
Ilmoitettu
31.05.2007

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

07.04.2008
1/5 tähteä
maaliskuu 2008
dormi
7.00 €/yö/hlö

En ole lainkaan samaa mielta edellisten kanssa. Paikka vaikuttaa ennemminkin yokerholta kuin hostellilta. Clanissa on todellakin MAHDOTON nukkua koska musiikki pauhaa 24/7. Ela mene tanne mikali haluat edes joskus nukkua!! Paikka oli taynna kannaavia britteja ja huonoa musiikkia. Sangyt olivat huonot ja huoneet likaiset. Suihkusta ei tullut lamminta vetta. Henkilokunta oli "ookoo", mutta kaiken kaikkiaan huono valinta hostelliksi mikali meinaa tehda muutakin kuin pilettaa (esim. nukkua ja herata aikaisin aamulla kouluun)

(Yhdistetty kaksi samaa majapaikkaa 8.4.09 -Ylläpito)

28.02.2008
5/5 tähteä

Samoilla linjoilla edellisen kanssa. Vietin Clanissa muutaman päivän tammikuussa 2008 ja olisin kyllä viihtynyt pidempäänkin. Henkilökunta oli todella ainutlaatuista ja tunnelma rento. Bileet tosin jatkuivat joka yö aamuun asti, joten jos kaipaat rauhaa ja hyviä yöunia, tämä ei ole sinun paikkasi.

Hae majoitusta
  1. -