Penguin Village
Tyyppi
hotelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
5.00
Käyntiaika
4-8.1.2007
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Reppureissaajalle loistava mesta Dahabissa. Oli täynnä kun tultiin, sen vuoksi ensin nukuttiin Christina Residencessä. Kannattaa varata huone suoraan nettisivujen kautta, koska tarjolla monenlaisia ja tasoisia huoneita, joita ei kaikkia ole hostelworldissa (Osa merinäköalalla ja tilavalla parvekkeella!). Sisältää myös sukelluskeskuksen. Itse varasimme hostelworldin kautta ja se ei sisältänyt aamiaista, joten sitä en voi kommentoida. Huone oli ok ja lämmintävettä tuli, joten ei valittamista. Henkilökunta avuliasta! Osallistuimme jeeppi-safarille (kanjoneille) ja Mt. Sinain retkelle, molemmat retket loistavia ja kohtuuhintaisia! Lisäksi löytyy rantapalsta, jossa joitakin rantatuoleja auringonottoon. Lopuksi otimme hostellin kautta minibussikyydin Cairoon 100EGP/Hlö ja mielestäni oli hyvä valinta.
Ilmoittaja
ihmeseikkailija
Ilmoitettu
22.01.2008

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

03.12.2010
3/5 tähteä
Marraskuu -10
2hh
4.00 €/yö/hlö

Kun saavuimme hotellille, vastaanotto oli hieman vaisu etukäteisvarauksestamme huolimatta.

Kiva ravintola, mutta joudut hätistelemään kärpäsiä ja kissoja ruokasi kimpusta. Samaa ongelmaa kyllä vähän muuallakin..

Huoneessa oli todella epämiellyttävä haju, mitä ei saanut tuuletettua pois.

Tuli fiilis, että henkilökunta on liian väsynyttä tai kiireistä, eikä kaikki aina tullut suoraa sydämestä, mutta hoitivat kuitenkin asiat ihan hyvin.

Netti on nopea ja perushinta, sukellusliike vieressä, kävelymatka lagoona-rannalle ja kuitenkin myös majakalle toiselle suunnalle.

Hinta ei ole paha, kyllä reppu selässä tulis ehkä mentyä samaan mestaan!

23.10.2008
1/5 tähteä

Aamiainen erinomainen lisämaksusta hotellin omasta ravintolasta 15 puntaa/aamu + juoma.

Siisteys huono, kuusi päivää ilman roskisten tyhjennyksiä siivouksia tai mitään (kun Niilin laaksossa samassa hintaluokassa siivous päivittäin), eikä huonetta ollut myöskään siivuottu edellisten jäljiltä ties kuinka pitkään aikaan.

Henkilökuntaa väsynyttä, sama kaveri oli joka päivä aamuisin, iltaisin ja päivisin tiskillä ja näytti enemmänkin zombilta.

Lämmintä vettä ei myöskään tullut kertaakaan kuuden päivän aikana.

Hae majoitusta
  1. -