Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Nefertiti Hotel :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Nefertiti Hotel
Tyyppi
hotelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
5.50
Käyntiaika
29.1-31.1.2009
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Edullinen yöpaikka loistavalla sijainnilla ihan Luxorin temppelin tuntumassa ja Niilin vieressä. Henkilökunta on huippuystävällistä ja korvaamaton apu, jos haluat tutustua Luxorin nähtävyyksiin ja aitoon Egyptiläiseen elämänmenoon. Hintaan kuuluu aamiainen ja omistajat tarjoilevat mielellään jos minkälaista juomaa ja seeshaa vieraille.
Ilmoittaja
tinksu
Ilmoitettu
04.02.2009

Nefertiti Hotel, El Sahabi Street, Luxor

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

05.02.2009
4/5 tähteä

Henkilökunta tosiaankin avuliasta ja ystävällistä, jotkut yrittivät tyrkyttää Luxor kierroksia, muttei rasitukseksi asti.

Aamiainen tarjoillaan kattoterassilla josta näkymä Luxorin temppelille. Terassilla voi istuskella iltaisin, poltella shensaa ja rentoutua. Olutta ei muistaakseni tarjoiltu(kuten ei ylensä), mutta alakerrassa heti oven ulkopuolella on "viinakauppa" josta saa jos kiinnostaa.

Hae majoitusta
  1. -