Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
18.00
Käyntiaika
Kesällä 2006
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Todella siisti hostelli ja aivan mahtava henkilökunta! Keskustan kaupat sekä liikenneyhteydet (bussit, metrot yms.)lähellä. Suosittelen lämpimästi :)
Ilmoittaja
hanabi
Ilmoitettu
11.09.2006

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (4)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

17.09.2007
4/5 tähteä

Tosi siisti ja kotimainen hostelli! Mukavan rauhallista Barcelonan vilskeen keskellä. Tuntui olevan suomalaisten suosiossa. Yövyn täällä myös seuraavalla kerralla ja suosittelen muillekkin.

18.07.2007
4/5 tähteä

Hostelli oli siisti, hyvät ja tilavat säilytyslokerot, lakanat ja peitot kuuluivat hintaan. Hinta kesäkuussa 2007 oli 20e/yö. Mukava henkilökunta, netti, keittiö ja jääkaappi käytössä. Aamiainen on yhtä kuin muroja ja paahtoleipää. miinuspuolena ahtaat dormit ja ruokailutilat, ilmastoinnin puute (30 astetta lämpöä öisin, huoneessa ei ikkunaa ulos) ja liian vähän vessoja/suihkuja. Sijainti todella hyvä, kokonaisuutena olen paikkaan tyytyväinen.

26.06.2007
4/5 tähteä

Huoneet siistit, vuodevaatteet ja aamiainen kuuluivat hintaan. Henkilökunta oli ystävällistä ja osasi englantia.

Sijainti on hyvä, kävelymatkan päässä Plaza de Catalunyasta.

Ainoa miinus oli liikenteen melu. Huoneissa ei ole ilmastointia, joten kesällä ikkunat meluisalle kadulle on pidettävä auki.

13.02.2007
4/5 tähteä

Erittäin siisti paikka josta hyvät yhteydet metron kautta joka kaupunginosaan. "Turistikadut" Passeig de Gracia ja Rambla de Catalunya ihan vieressä. Henkilökunta tosi ystävällinen ja auttavainen + hyvä meininki. Ainut miinus siitä, että sijaitsee kuusikaistaisen kadun varrella, eli parissa huoneessa herkemmille yöpyjille suosittelen korvatulppia ;)

Hae majoitusta
  1. -