Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Makuto GuestHouse :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Makuto GuestHouse
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
16.00
Käyntiaika
6/2007
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Mielestani paras hostelli Granadassa. Ei halvin eika palveluiltaan paras, mutta ilmapiiri on loistava, ja henkilokunta on todella mukavaa. Rakennus ja tilat ovat todella toimivat.
Ilmoittaja
puolihullu
Ilmoitettu
16.06.2007

Makuto GuestHouse
C/ Tiña, 18 18010 GRANADA
p. 958 805 876

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

11.01.2011
5/5 tähteä
01/2011
dormi
15.00 €/yö/hlö

Kaunein hostelli mitä olen Euroopassa nähnyt! Ihana puutarha, pikku baari missä soi hyvää musiikkiia pitkin päivää, chill out huone säkkituoleineen ja tyynyineen, riippumatot, puumaja.. Työntekijät ovat todella avuliaita ja hauskoja ja osaavat kertoa kaikenlaista hostellia ympäröivästä vanhastakaupungista ja kaikesta mitä voit ajankuluksesi tehdä. Dormien lisäksi heillä on myös kaksi upeata privatehuonetta, vastaanoton tyttö näytti minulle suite huoneen joka maksaa 60 euroa/2hlö ja se oli uskomattoman kaunis parvekkeineen josta näkymät Alhambran palatsiin!! Varmastikin persoonallisin verrattuna muihin isoihin backpacker hostelleihin.

Hae majoitusta
  1. -