Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pension Retiro :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Pension Retiro
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
15.00
Käyntiaika
10/2004
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Ihan Keskellä. Mukavat pitäjät (vanha pariskunta). Apua saa kun pyytää. Ihan kun hotelli, mut vessat oli käytävällä. Super siisti.
Ilmoittaja
L&L
Ilmoitettu
16.11.2004

Calle San Pedro, 1
Madrid, Spain

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

09.03.2007
2/5 tähteä
kesä 2004
2hh
10.00 €/yö/hlö

Nuhjuinen, mutta siisti. Omistaja ei puhu englantia ja suihkuun mennessä piti pyytää rouvaa vääntämään kuuma vesi päälle! Prado, Museo Thyssen Bornemisza ja Reina Sofía ovat kävelymatkan päässä.

(Yhdistetty kaksi samaa majapaikkaa 8.4.09 -Ylläpito)

KeljuK
06.07.2005
4/5 tähteä

Sijainti oli tosi hyvä (varsinkin poliisiaseman läheisyys tuli tarpeeseen...), mutta ainakin meidän ollessa (06/2005) koko Huertasin alueella tehtiin rakennusten kunnostamistöitä, josta tuli meteliä aika paljon. Lisäksi ihmiset jätti skootterina alapuolella olevalle kadulle ja lähtivät niillä baarista kotiin aamuyöllä, meteli oli pienellä ja kaikuvalla kujalla aikamoinen. Siisti paikka oli kyllä (+tosi halpa sijaintiinsa nähden) ja omistajapariskunta sympaattinen.

Hae majoitusta
  1. -