Casa Caracol
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
13.00
Käyntiaika
lokakuu2005
Arvosana
1/5 tähteä
Muuta
ei mikään huippupaikka, kannattaa etsiä muita vaihtoehtoja. Likainen ja meluinen, henkilökunta melko tympeeta
Ilmoittaja
PaHa
Ilmoitettu
11.10.2005

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

02.06.2007
2/5 tähteä

Äänieristyksestä ei voi puhuakaan tämän talon osalta, joten jos alhaalla yleistiloissa on bileet läpi yön kun meikäläisen siellä ollessa, siinä ei sitten korvatulpatkaan auta mitään. Toukokuussa 2007 dormi maksoi 15 euroa (sis.aamupalan; eli mysliä jota sai itse vapaasti ottaa kaapista milloin vain). Vessoja koko talossa vain 3. Netti löytyy alakerrasta. Sijaitsee keskustan alueella kapealla pikkukujalla muutaman minuutin kävelymatkan päässä juna- ja bussiasemilta. Yhteystiedot: Calle Suarez de Salazar 4, puh.+34956261166, www.caracolcasa.com

[email protected]

tiuhti&viuhti
31.12.2005
2/5 tähteä

Rento ilmapiiri. Ei ehkä siistein mahdollinen, ja yläsängyssä pelotti, että sänky hajoaa alta, kun käänsi kylkeä:) Yö riippumatossa kattoterassilla pari euroa halvempi kuin dormimajoitus. Keittiö ja netti käytössä. Henkilökunta välillä vähän turhankin rentoa; tieto henkilökunnan välillä ei oikein kulkenut ja päällekkäisiä varauksiakin sattui.. (Rento palvelu oli toki myös joustavaa, mistä plussaa.) Henkilökunta taisi suurimmaksi osaksi olla brittejä, joten englannilla pärjää.

Kun Cadizissa käveltiin rinkat selässä, alkoivat monet vastaantulijat kysymättäkin neuvoa tietä Caracoliin. Kertoo ehkä jotain paikan suosiosta:) Ulko-ovessa ei minkäänlaista kylttiä/nimeä, joten paikallisten avusta oli hyötyä.

Hae majoitusta
  1. -