Plaza Catalunya Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
15.00
Käyntiaika
7.-9.10.2005
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Hyva hostelli huippupaikalla. Edullinen, suht siisti. Aamiainen ja lakanat kuuluu hintaan. Huoneissa parvekkeet, mukava henkilokunta, maksu hoituu myos mañana. Suosittelen lampimasti!
Ilmoittaja
AJ
Ilmoitettu
12.10.2005

Bergara# 7 2nd, 1st., Placa Catalunyan vieressa

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

Anonyymi
22.09.2008
2/5 tähteä

En tiedä mitä on tapahtunut edellisen kommentin jälkeen, mutta itse en voi hostellista sanoa yhtä ylistäviä sanoja. Hinta ei kyllä ollut kalleimmasta päästä- tosin samalla hinnalla olen yöpynyt paljon siistemmissäkin paikoissa.

Sängyt siivoamattoman näköisiä, samoin kuin oikeastaan koko hostellihuone. Lakanat kuuluivat kyllä hintaan - kun niitä kolme kertaa muisti käydä pyytämässä erikseen. Olin varannut huoneen 4 hengen dormista, käytännössä huoneeni oli 6 hengen dormi (ylimmässä kerroksessa, hissi rikki). Porukkaa lappasi sisään ja ulos pahemmin kyselemättä, jopa huoneeseen kävi keskellä yötä pariin kertaan joku tuntematon yrittämässä hiippailla, kun oli ovi jäänyt lukitsematta*. Henkilökunta tuntui olevan hyvin vähän kiinnostunut hostellin tapahtumista. Ainoa hyvä puoli oli iso terassi katolla suoraan huoneestamme, muutoin oisin jo vaihtanut paikkaa. Aamupala kuului hintaan, vaaleaa leipää,croissanttia, muroja + juomat.

*Jos joku ihmettelee miksi ovi on usein ollut lukitsematta, se johtuu samassa dormihuoneessa olevien muiden matkaajien tavasta jättää se auki.

Hae majoitusta
  1. -