Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Emerald Guest House :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Emerald Guest House
Tyyppi
hotelli
Hinta (€/yö/hlö)
50.00
Käyntiaika
Huhti 2011
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Erittäin lähellä lentokenttää. OK, mutta ei mitään ihmeellistä. Jos saavut myöhään OR Tambolle, niin hyvä valinta. Ilmainen kuljetus kentältä ja kotisivuilla selkeät ajo-ohjeet, jos liikkuu vuokra-autolla.
Ilmoittaja
tefte
Ilmoitettu
07.04.2011

Halifax St, Rhodesfield, Kempton Park

+27113941198

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

02.08.2011
2/5 tähteä
06/2011

Haku lentokentältä ei toiminut, vaikka olin ilmoittanut tarkasti koska saavun ja millä lennolla. Sain sähköpostiini vahvistuksenkin heiltä. Lentoasemalla ei ollut ketään vastassa. Liki kolme tuntia sai soittaa heille ennenkuin vastasivat ja sain kyydin majapaikkaan. Myös lähtiessä oli ongelmia kuljetuksen suhteen. Meidän kesällä siellä on öisin hyvinkin viileää. Tuhti englantilainen aamiainen lämmittää. Sopii yhdeksi yöksi. Autoton on ongelmissa, jos on siellä useamman päivän.

Hae majoitusta
  1. -