Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Vision Hotel :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Tyyppi
hotelli
Huone
1hh
Hinta (€/yö/hlö)
20.00
Käyntiaika
30.6-2.7.2008
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Tässä laatu kohtasi hinnan ja meni vielä reippaasti ylikin =) Sattumalta klikkailin hostelworldissa ja luulin että hintaan sisältyi jokin jippo, mutta kyllä vain osoittautui noin halvaksi! Eli hotelli on paikallisasutuksen keskellä metroaseman tuntumassa sijaitseva täysi kolmen tähden hotelli. Tosi hyvä diilejä oli ainakin kesällä tarjolla kts. ylh. Hotellin tiskillä luki kuitenkin jotakin 100 USD:ista, eli kannattaa ottaa välikäden kautta varaus!


Sänky äärettömän mukava, siivooja käy joka päivä täyttämässä jääkaapin ilmaisilla vesiputeleilla ja kylpyhuone pienine purnukoineen on viehättävä. Huoneessa ilmastointi, telkkari yms. muita mukavuuksia. Henkilökunta viileän asiallista, kuitenkin suhteellisen kielitaitoista. Lentokenttäbussi kulkee 50m päästä hotellista.


Suosittelen todella lämpimästi!
Ilmoittaja
Tshivis
Ilmoitettu
18.11.2008

Hyvät diilit mm. Hostelworldin kautta.

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (0)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

Hae majoitusta
  1. -