Santa cruz tourist home
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
300.00
Käyntiaika
2007 marraskuun puoli väl
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Noin 10 metriä Princes steertiltä. Kanden hengen huone. Katossa tuuletin sekä normaali wc sekä suihku.(300 rupiaa) Kalliimmissa huoneissa tv ja jääkaappi. Niistä ei omia kokemuksia mitä nyt ovelta näin. Henkilökunta ystävällistä. Pystyvät järjestämään retkiä ja jopa hammaslääkärin palveluksia joka on omistajan (vanha skandinaaviaa kiertänyt merimies) poika.
Ilmoittaja
jay-b
Ilmoitettu
22.11.2007

Peter Cellie street fort cochin - 682001 India

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (3)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

04.11.2008
3/5 tähteä

Paikkaa pitaa tosi symppis 70-vuotias merilla kiertanyt ja maailmaa nahnyt intialaismies. Hanella riittaa tarinoita, myos vierailustaan Suomessa. :) Huoneet ovat hyvin pelkistetyt (omat lakanat/silkkimakuupussi on hyva). Pyykki hoituu yhdessa paivassa. Paikka sijaitsee tosi keskeisella paikalla Forth Kochia (kaupat, ravintolat, nahtavyydet lahella). Huoneiden hinta on hieman noussut (noin 100 rupiaa/yo), mutta on myos luultavasti neuvoteltavissa. Viihdyin paikassa erinomaisesti ja suosittelen muillekin!

04.11.2008
3/5 tähteä

Huoneet ovat pelkistettyja eika maailman siisteimpia, mutta viihdyin paikassa erinomaisesti (lokamarraskuun vaihde 08). Omistaja on tosi symppis merilla suuren osan elamaansa kiertanyt 70-vuotias intialaismies, joka ei unohda mainita etta hanella on suomalaisia ystavia. :) Hinnat ovat hieman nousseet, 2 hengen huone on vahan yli 400 rupiaa/yo. Paikan sijainti on loistava ja siita on kavelymatka moniin Forth Kochin nahtavyyksiin ja ravintolaoihin.

25.11.2007
1/5 tähteä

Niin hinta tietysti rupioina...

Hae majoitusta
  1. -