Hotel Sheela
Tyyppi
hotelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
8.00
Käyntiaika
Huhtikuu-08
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Lyömätön sijainti aivan Taj Mahalin itäisen sisäänkäynnin luona! Siistit huoneet, valittavana eri hintaluokista tason mukaan. Ilmastointi pelaa sähkökatkoksista huolimatta hotellin omalla generaattorilla. Hotellilla kiva puutarhamainen piha ja ravintola sivussa kadun hälinästä, miinuksena moskiitot iltaisin. Palvelu ystävällistä, hinta-laatusuhde hyvä :)
Ilmoittaja
Larppa
Ilmoitettu
27.04.2008

Taj East Gate Road

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

02.08.2011
2/5 tähteä
7/2011
2hh
6.00 €/yö/hlö

Huone oli melko likainen. Sanky nyt oli ihan ok, mutta kaikki muut pinnat melko tai hyvin likaisia. Olimme varanneet ilmastoidun huoneen, jonka piti maksaa 800rupiaa/huone/yo. Paikanpaalle kun paasimme niin se huone olisikin ollut 1200 rupiaa. 800 rupian huoneessa oli tuuletin. Yrittivat kaupata kalliinpaa huonetta.

Plussaa kuitenkin hyvasta sijainnista ja rauhallisesta ymparistosta.

Pihassa olevassa ravintolassa ihan ok syoda aamupalaa, mutta paaruuat huonointa mita olen Intiassa ollessani syonyt. Suosittelen menemaan illalliselle muualle.

Luulen etta alueelta loytyy kylla parempiakin vaihtoehtoja. Siedettava, mutta ei kummoinen. Tasoon nahden melko kallis. Luulen etta suuri suosio on laskenut tasoa.

28.12.2010
3/5 tähteä
3.-4.12.2010
2hh

Hyvä sijainti Taj Mahalia ja Taj Ganj:n aluetta ajatellen. Rauhallisen puutarhan ympäröimä majapaikka ilman liikenteen melua. Halvimmissa huoneissa lämmin vesi tuodaan ämpärillä ovelle, josta pieni miinus. Muuten ihan siistiä perustasoa. Sisäpihaltä löytyy myös kohtuullinen ravintola. Hinta Rs500/yö (lämmin vesi ämpärissä).

Saavuttaessa henkilökunta yritti ensin tarjota meille ennakkoon varaamaamme kalliimpaa huonetta, halvemmat huoneet olivat muka täynnä. Varaamamme huone kuitenkin "yllättäen" vapautui, kun emme suostuneet kalliimpaan vaihtoehtoon.

Hae majoitusta
  1. -