Tyyppi
hotelli
Hinta (€/yö/hlö)
6.00
Käyntiaika
joulu 2011
Arvosana
1/5 tähteä
Muuta
Tein varauksen aamupäivällä hotelliin päivän päähän. Maksoin 1000 rupiaa (ekasta yöstä, pitäjällä ei ollut vaihtorahaa) koska hotelli oli kuulemma aina ihan buukattu. Parin tunnin päästä menin perumaan varausta (kaverini ei tullutkaan jakamaan huonetta, ja halusin matkustaa eteenpäin). Peruuttaminen ei onnistunut (normaalisti 24h kyllä riittää) ja mies muuttui todella ilkeäksi. Yritin sopia kuitenkin hänen kanssaan, että jos hän saa huoneen vuokrattua, voin seuraavana aamupäivänä tulla hakemaan rahani ja varaus perutaan.
Seuraavana aamuna mies ei suostunut palauttamaan koko maksua – halusi pitää itsellään 500 rupiaa (=huoneen hinta suunnilleen muualla!). Kun sanoin, ettei mulla ole tähän varaa, että yövyn sitten sen varaamani yön paikassa, tämäkään ei onnistunut! Mies oli siis ilmiselvästi saanut huoneen vuokrattua, ja keksi oivan keinon ansaita itselleen lisää.
Periaatteessa hölmöähän juksautetaan, mutta miehen käytös oli uskomatonta – huutamista ja nimittelyä – ja en ikinä matkustellessani tälläistä ole muualla kohdannut!
Ilmoittaja
aiku
Ilmoitettu
05.01.2012

Päätien varrella

2273200

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (0)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

Hae majoitusta
  1. -