Egilsborg Guesthouse
Tyyppi
hostelli
Hinta (€/yö/hlö)
0.00
Käyntiaika
kesäkuu 2011
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Rentoa perusmajoitusta halvalla, kodikas. Mukava henkilökunta, joka oli nyt sesonkiaikaan lähes aina paikalla auttamassa reissusuunnitelmien kanssa.

Bussiasemalta (BSI) on 1,5km matkaa, ja sen voi helposti kävellä jos ei ole erityisen painavia matkatavaroita. Matka muihin keskustan hostelleihin on uskoakseni suunnilleen sama. Paikka on rauhallinen, mutta keskustan välittömässä läheisyydessä. Hyviä pitsoja saadakseen pitää kävellä noin 200m, kauppa (auki myös pyhisin 23 asti) löytyy muutaman korttelin päästä.

Aamiainen oli ok perusaamiainen ja sisälsi leipää+päälliset, muroja ja mehua/teetä/kahvia. Aamiainen alkaa klo 8, ja se on hieman myöhään, sillä useille retkille on lähtö jo aiemmin.

Huoneet olivat siistit, mutta meidän huone oli todella pieni, ja saimme twin-huoneen vaikka piti olla double. Seinät ovat tosi ohuet. Vieraiden käytössä on keittiö, missä on myös jääkaappi. Keittiö on auki vain päivisin, joten yöpalaa ei pääse väsäilemään eikä turhan aikaisia aamupaloja.

Paikan yhteydessä toimii autovuokraamo, auto päiväksi maksoi 12000isk, jota halvempaa emme mistään oikein tahtoneet löytää, ja se helppous, kun autoa ei tarvitse erikseen hakea mistään toisaalta.
Ilmoittaja
marlena
Ilmoitettu
26.06.2011

Þverholt 20, 105 Reykjavik

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (0)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

Hae majoitusta
  1. -