London House Hotel
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
0.00
Käyntiaika
Marraskuu 2003
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Jos haluat majapaikan hyvällä paikalla ja suht. halvalla, suosittelen! suihkut aika kauheat ja vessa ei aina toimi, mutta muuten menettelee. henkilökunta oli joko hiemen töykeää tai sitten liiankin ystävällistä..lähellä kauppoja ja kaksi metroasemaa,sijai
Ilmoittaja
laura
Ilmoitettu
12.11.2003

78/80 Kensington garden squire
Bayswater

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (6)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

12.07.2007
2/5 tähteä

Sokkelo tosiaan, vessaa ja suihkua sai etsiä. Osassa hostellia remontti, joka häiritsi. Sijainti kyllä ok.

21.01.2007
4/5 tähteä

Hyvä ja siisti paikka, erittäin rauhallisella alueella. Hinta- laatusuhde oli kohallaan. Wc ja suihku toimivat moitteettomasti. Aamiaisena tarjoiltiin paahtoleipää ja muroja. Henkilökunta oli kohteliasta ja mukavaa. Metrot lähellä, myös kauppoja ja ruokapaikkoja. Suosittelen!

17.03.2006
2/5 tähteä

Huoneemme pistorasiat olivat myös rikki, kuten käytävässäkin huoneen ulkopuolella, joten puhelimen lataus oli vaikeaa. Olen kuullut myös huhun, että joku olisi saanut täältä jonkin sortin syyhyn (mutta en itse ole huomannut ainakaan vielä).

17.03.2006
2/5 tähteä

Älytön sokkelo, lämmintä oli sisällä, vaikka ulkona kylmä. Suurin osa suihkuista aika karuja, samoin vessat. Aamupala perus sämpylämuromeininki.

njiina
26.02.2006
3/5 tähteä

hintaan verrattuna positiivinen yllätys, vessat ja suihkut toimi kyllä ja onneks oli huone ekassa kerroksessa :) sijainti oli tosi hyvä ja ilmanen nettiyhteys aina plussaa. aamupala oli sitä tasoo mitä osas odottaakin.. siistiä ainakin oli, jatkuvasti joku imuroimassa :D

21.12.2004
3/5 tähteä

Ihan hyvä perusnukkumiseen tarkoitettu paikka. Kamalaa oli huone 4.krs ja ei tietenkään hissiä. Aamupalan voi hyvin jättää väliin. Kahvi,paahtoleipä ja marmelaadi. Sijainti hyvä.

Hae majoitusta
  1. -