Palmers Lodge
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
0.00
Käyntiaika
23.-26.10.2006
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Erittäin mukava, siisti ja viihtyisä hostelli. Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta, ja huolehtivat asiakkaan viihtyvyydestä. Hostellissa sekä dormeja, että pienempiä huoneita. Viihtyisä olohuone telkkarineen ja tietokoneineen (olohuoneessa 3 kpl, aulassa 3kpl) ja lisäksi ilmainen langaton nettiyhteys asiakkaille. Alakerrasta löytyy myös aamiaishuone, sekä klo: 17-23 avoinna oleva pienenpieni baari ja oikein leppoisa baarimikko. Täältä saa myös viidestä puoli kymmeneen snackseja ja iltapalaa suht. edulliseen hintaan.
Siistit oleskelutilat, huoneet sekä suihku- ja wc-tilat. Jos jotain huonoa on keksittävä, niin vessojen pienuus.
Metroasema lähellä (Swiss Cottage, zone 2), ja keskustaan pääsee muutamassa minuutissa. Lähellä myös ihan mukavasti kioskeja, kauppoja ja ruokapaikkoja. Melko rauhallista aluetta.
Ilmoittaja
AnnaRi
Ilmoitettu
29.10.2006

[email protected]
Telephone:00 44 (0) 207 483 8470

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

30.07.2011
5/5 tähteä
14.-16.6.2011
dormi
24.00 €/yö/hlö

Palmers Lodge - Swiss Cottage (Lontoossa muutama Palmers Lodge). Rakennus vanha -> ihana ja viehättävä! Kaverin kanssa ihastuttiin paikkaan heti ensisilmäyksellä, tässä paikassa on luonnetta! Metroasema kivenheiton päässä, joten helppo kulkea, busseja ei käytetty, mutta niitäkin tuntu menevän suuntaan jos toiseenkin. Aamupala aika perus, sai päivän kuitenkin hyvin käyntiin. Vessat ja suihkut isommalle ihmiselle hieman ahtaat, mutta toimivat :D Sängystä itse antaisin pienen miinuksen, oli päässyt painumaan pahasti kuopalle, joten tukipalkki osu just lantiolle ikävästi, kaverin sänky taas sai kovasti kehuja. Langaton netti toimi vain alakerrassa (ainakin mitä mä sitä käytin -> olohuoneessa ja aulassa toimi hyvin, muttei 3. kerroksen huoneessamme). Ehdottomasti suosittelen :)

18.01.2009
5/5 tähteä

Me viihdyimme myös! Upea vanha rakennus. Nukuimme "parisänkydormissa", hintaa per henk tuli 20£/yö. Suosittelen pariskunnille! Aamupala oli ok (paahtoleipää, muroja, hedelmiä, saikohan croisantejakin). Yhtenä iltana söimme hostellilla, hinta-laatu-suhde oli hyvä. Meitä kiusasi ainoastaan huoneemme raskas ovi, joka paukahti kovaa aina suljettaessa (jos ovea ei sulkenut varovasti, mitä Atlantin takaa lentäneet huonetoverimme eivät edes yrittäneet tehdä). Sen vuoksi unet jäivät välillä hieman katkonaiseksi. Seutu tosiaan rauhallisen tuntuista ja yhteydet (sekä metro- että bussi-) hyvät.

Hae majoitusta
  1. -