Generator hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
15.00
Käyntiaika
tammikuu 2006
Arvosana
2/5 tähteä
Muuta
Ihan hyvä, jos tykkää rotista. :)
Ilmoittaja
PHen-X
Ilmoitettu
14.05.2007

Generator London
Compton Place
(off 37 Tavistock Place)
London, WC1H 9SE
UK

Tel: 0044 (0)20- 7388 7666
Fax: 0044 (0)20-7388 7644


Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (3)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

26.07.2011
4/5 tähteä
Helmikuu 2010
dormi
15.00 €/yö/hlö

Generator Hostel on ainakin omasta mielestäni hinta-laatu-suhteeltaan yksi parhaista hostelleista Lontoossa. Sijainti erinomainen, palvelut kohdallaan, ja vessa/suihkutilat siivottiin jämptisti joka päivä. Myös aamupala oli positiivinen ylläri. Toisaalta kyseessä on siis tosiaan bilehostelli eli melulta ja myöhään takaisin saapuvilta bilehileiltä ei dormihuoneissa voi ihan täysin välttyä. Suosittelen!

28.03.2011
4/5 tähteä
lokakuu 2010 ja maaliskuu 2011
dormi

Generator Hostel on sellainen paikka missä tuun varmasti yöpymään Lontoon reissuillani vielä monesti. Sijainti on hyvä, sillä lähellä on sekä metro että rautatieasema ja ihan ytimeen pääsee vaivatta myös kävellen.

Huoneet ovat kummankin vierailuni aikana olleet tosi siistejä ja hostellilla on tarjota kaikki tarvittavat palvelut - pyykinpesu, matkatavaroiden säilytys, netti, ruokaa ja bilehaluisille myös oma baari. Henkilökunta on fiksua ja neuvoo varmasti tarvittaessa turistiongelmissa.

Hostelli on iso ja siellä on eläväinen ja kansainvälinen meininki. Monet jäävät sinne pidemmäksikin aikaa asustelemaan - ilmeisesti Generator tarjoaa edukkaita diilejä pidemmän linjan asukkaille.

Suosittelen lämpimästi!

06.03.2008
4/5 tähteä

Tästä paikasta näkee kyllä kehuja ja haukkuja kun netissä surffailee. Yleensä haukutaan melua(hostellissa on oma baari alakerrassa), siisteyttä ja tympeää henkilökuntaa. Kyseessä on kunnon bilehostellikommuuni joka luonnollisesti vetää joitakin puoleensa niin että viipyvät vuosia, mutta kaikillehan tämä ei sovi. No itse pidin ainakin vaikka tyttöystävän kanssa olinkin liikkeellä. Sen baarinkin kävimme katsastamassa kun lunastimme tervetuliaisdrinkin joka kaikille majoittujille tarjotaan. Olut ainakin oli halpaa (1,50£)ja ihmisillä näytti olevan laatuaikaa. Ei baarin melukaan pahemmin kantautunut huoneeseemma. Ja hiljaisimmatkin pörinät hälvenivät 01-02 aikoihin. Kyllähän sieltä hostellista likaa löytyi mutta mitäpä sitä muuta odottaakaan hostellilta. Ainakin sänkyvaatteet olivat puhtaat ja WC-tilat käytiin säännöllisesti putsaamassa. Kannattaa kuitenkin laittaa sandaalit jalkaan kun menee suihkuun sillä kolmen suihkun kombinaatioissa vain yhdessä on viemäri johon kahdesta muusta valuu törky. Hintaan kuuluu aamiainen jolta löytyy leipää, muroja, kahvia, mehua jne. Ihan mukavastihan sillä päivän starttaa. Ilmainen Lontoon opastettu kierros lähti myös päivittäin hostellilta. Paikka vaikutti myös turvalliselta sillä ulkona ja sisällä oli pari vartijaa öisin valvomassa. Paikasta on vajaa parisataa metriä metroasemalle. No jos miinuspuolia ajatellaan niin ehkä huone olisi saanut olla viihtyisämpi kun kahden hengen huoneenkin otimme, ja äänieristys olisi saanut olla parempi. Mutta eipä tuo tosiaan mikään hotelli olekkaan.

Hae majoitusta
  1. -