Marble Arch Inn
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
32.00
Käyntiaika
05/09
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Hintaansa nähden aivan loistokas hostelli (bed and breakfast) lähellä kaikkea! Oxford Street, Hyde Park ja bussiyhteydet ympäri Lontoota 5-10min kävelymatkan päässä hostellin ovelta. Mainittu hinta on kahden hengen en-suite -huoneesta. Saatavana myös dormimajoitusta ja kolmen hengen huoneita. Kahvinkeittovälineet, hiustenkuivaaja, telkkari, oma suihku, aamiainen... Aika hyvä diili! Ikkuna avautui kadulle, mutta sivukadun liikenteen melu ei häirinnyt. Alueella on paljon ravintoloita jokaiseen makuun aina Mäkkäristä libanonilaiseen. Hostellin välittömässä läheisyydessä on pari pubia, nettikahvila ja lehtikioski josta saa myös postimerkkejä ja Lontoon lähiliikenteen lippuja.

Hostellissa ei ole aamiaishuonetta, joten aamupala (muroja, maitoa, mehua, croissant ja jogurttia) kerätään respasta illalla ja sen voi syödä koska haluaa. Huoneessa on jääkaappi, joka pienentää ruokakuluja kun jotain perusmättöä voi käydä ostamassa Sainsburysilta. Vajaan 10min kävelymatkan päässä on äsken mainittu ruokakauppa, leffateatteri ja Marble Archin metroasema.

Hinta-laatusuhteeltaan aivan loistokas paikka, ja seuraavalle matkalle onkin jo majoitus buukattu :)
Ilmoittaja
kärpänen
Ilmoitettu
05.07.2009

49/50 Upper Berkeley Street
Marble Arch, London W1H 5QR
Tel: +44 (0) 20 7723 7888
Fax: +44 (0) 20 7723 6060
Email: [email protected]

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

31.01.2010

Lisätietona havainto marraskuulta, eivät enää hyväksy kuin luottokortin varausta tehdessä. Esimerkiksi Visa Electron ei siis kelpaa edes Hostelworldin tai muun vastaavan palvelun kautta.

Hae majoitusta
  1. -