St Christopher´s Village
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
33.00
Käyntiaika
8.-12.12.04
Arvosana
2/5 tähteä
Muuta
Tasoonsa nähden kallis, todella heikko äänieristys - öisin melua ja hälinää. OSTA KORVATULPAT! Sijainti plussaa.
Ilmoittaja
MariKa
Ilmoitettu
07.05.2005

165 Borough High Street
booki[email protected]

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (6)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

16.04.2012
5/5 tähteä

Monta Lontoon ns. Party Hostellia läpi käyneenä voin sanoa, että meno Villagessa on mitä parhain ! Belushi's (alakerran baari) pitää porukan liikkeessä yömyöhään. Chillout huoneessakin on aina meininkiä, ja leffahuone iso plussa, jos päivisin meinaa tulla tylsää. Sainsbury's vastapäätä. Kattoterassi on myös loistava paikka tavata uusia ihmisiä, ja sieltä olenkin löytänyt monia loistavia kavereita. Minusta työntekijät oli ihania, varsinkin sinne jämähtäneet backpackerit. Omien juominen kaikissa tiloissa sallittua, joten meno menee hyvin villiksi aina välillä. Yhteensä olen asunut Villagessa päälle kaksi kuukautta, joten kokemusta on ja suosittelen lämpimästi party hostellia etsivälle. On myös Europe's Famous hostelsien valinta Lontoosta. London Bridgen asema todella lyhyen kävelymatkan päässä. Hostellilta saa alennuksia mm. kuuluisaan Camdenin Pub Crawliin, ja järjestää joskus myös omia crawleja. Ministry of Sound on myös ihan lähellä. PLUS ! Koska osa Bed and Bars and EFH:llia, saa ovikortilla seuraavasta kerrasta 10 % alennusta yöpymisestä ja baarista juomia halvalla. Samoin alennuksen saa mm. Amsterdamin Flying Pigistä. Ihana paikka.

31.08.2009
1/5 tähteä
toukokuu 2009
2hh
32.00 €/yö/hlö

Aivan kamala kahden hengen kanakoppi, käytävästä kuului hillitön ovien pauke läpi yön. Mainostettuja korvatulppia ei ollut, respa yleensäkin melko epäkohtelias. Aamiainen ok. Käytävällä olevat vessat aivan kamalia, suihkuun ei edes haluttu mennä. Onneksi vain yksi yö, eikä koskaan enää!

27.02.2006
3/5 tähteä

Sijainti oli loistava (tien toisella puolella myöhään auki oleva kauppa Sainsbury's), aamiainen hyvä ja huonekin ihan ok - kämppiksistä ei ollut ongelmaa eikä alakerran baarikaan hirveästi häirinnyt. Ikkuna kuitenkin oli juuttunut auki, joten kadun meteli kuului öisinkin. Sängyn alla olevaan safety boxiin oli joku unohtanut oman lukkonsa, ja henkilökunta lähinnä kohautteli olkapäitään. Ei voinut boxia siis käyttää. Suihku oli ihan käytettävä.

27.02.2006
3/5 tähteä

Ihan ok paikka oli. Huone oli siisti eikä kämppisten kanssa ollut mitään ongelmia. Hiljaista olisi ollut, mikäli ikkuna ei olisi juuttunut auki - onneksi oli kesä. Sängyn alla olevaa safety boxia ei saanut auki, koska joku oli jättänyt siihen lukon. Henkilökunta kohautteli olkapäitään. Aamiainen oli kuitenkin ok ja sijainti loistava. Suihkutkin olivat ihan käytettävät.

26.05.2005
2/5 tähteä

Sijainti oli myös minun mielestäni hyvä, mutta hinta tuntui kalliilta tasoon verrattuna. Yövyimme kahden hengen huoneessa, joka oli pieni koppi ja luulisinpa, että sen hinnalla oli saanut jo huoneen jostain halvasta hotellista. Vessat ja suihkut oli käytä

26.05.2005
2/5 tähteä

...villä eivätkä aina loistokunnossa. Aamiainen kuului hintaan ja se oli mielestäni ihan makoisa.

Hae majoitusta
  1. -