Tyyppi
hotelli
Huone
1hh
Hinta (€/yö/hlö)
42.00
Käyntiaika
kevät 2006
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Siisti pikkuhotelli, paljon parempi kuin yhden tähden perusteella luulisi. Ei ravintolaa eikä aamupalaa, mutta portin pielen baarista löytyy, mukava henkilökunta.
Keskeinen sijainti, hiljainen keidas erittäin vilkkaalla alueella.
Miinuksena hissi maksullisuus, 10 c suunta.
Ilmoittaja
alan_mies
Ilmoitettu
20.06.2006

Spaccanapolin sivukadulla via Mezzocannonella, yliopistoa vastapäätä sijaitseva pikkuhotelli, vaikea löytää, rautaportti ja soittokello syvennyksessä olevan baarin vieressä vie sisäpihalle, jonka perällä ovi.

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (3)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

15.05.2012
4/5 tähteä
huhtikuu 2012
2hh

Yhdyn ylläolevaan. Siisti, todella keskeinen sijainti, aamupalaa saa mukaan jostain lähiseudun lukemattomista pikkuputiikeista. Hissi on nykyään maksuton, mutta pieni, vetää korkeintaan 2 hlö reppuineen ja niinkin tunnelma oli aika tiivis. Käytävältä kuuluu huoneisiin hieman melua, joten korvatulpat mukaan herkkäunisille, jos aiotte nukkua pitkään.

18.03.2008
4/5 tähteä

Edelleen neljä tähteä, paikka on ennallaan ja siisti, suihku on pikkuisen epämukava ja kaukosäädin kannattaa pyytää respasta, eivät veloita lisää.

Portinpielen baarissa kannattaa tehdä pojille selväksi, että hotel Europeo ja aamucapuccino ja cornetto al banco eli tiskillä. Muuten perivät enemmän, kun luulevat vieraaksi turistiksi.

Olin maaliskuussa 2008 4 yötä/1hh.

11.02.2008
4/5 tähteä

Jaaha, ja taas olen menossa tuonne. Halvimmalla pääsee muuten hotels.comin kautta, 35 euroa yö 1hh, mutta maksettava varattaessa, toisin kuin venere.comin kautta varattaessa. Europeon sijainti on muuten todella hyvä, mihinkään ei ole pitkä matka. Pimeällä liikuttaessa Spaccanapolilla kannattaa toki olla varovainen. :)

Hae majoitusta
  1. -