Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Stargate hotel :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Stargate hotel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
22.00
Käyntiaika
28.7.06
Arvosana
2/5 tähteä
Muuta
Toisen tähden paikka saa sijaintinsa vuoksi: muutama minuutti rautatieasemalta. Kammottavat vessat, suihkun viemäri ei vetänyt, aamupalaksi suklaacroissant ja kaakaota... Ei luotettavaa arvotavarasäilytystä, tympeä respa olisi ottanut matkakassamme takanaan olevaan lipastoon ilman minkäänlaista kuittia, vain huoneemme numerolla merkittynä. Todella huono hinta-laatusuhde mielestäni.
Ilmoittaja
arjaelina
Ilmoitettu
13.08.2006

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

26.05.2007
1/5 tähteä

Olen samaa mieltä Arjaelinan kanssa. Sijainti erinomainen, mutta muuten ei juuri kehumista ollutkaan. Meillä oli varattuna 6 hlö:n naisten dormi, mutta huoneessa oli myös kaksi miestä. Vessat olivat kylmät (oltiin talvella) ja huoneen ikkuna teipattu kiinni. Yksi lyhyt yö meni just ja just, enempää en ois voinu olla..

Hae majoitusta
  1. -