Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Ostello Villa Olmo :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Ostello Villa Olmo
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
14.00
Käyntiaika
31.7.06
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Aivan loistava hinta-laatusuhde. Isot mutta siistit dormit tytöille ja pojille erikseen, ihan siistit vessat ja suihkut. Todella mukava henkilökunta. Aamupala tyypillistä Italialaista pulla-marmeladiosastoa, mutta viihtyisällä takapihalla mahdollisuus keitellä myös omia eväitä jos kaasukeitintä tapaa mukanansa pitää. 5-10 minuutin kävelymatka keskustasta.
Ilmoittaja
arjaelina
Ilmoitettu
13.08.2006

Via Bellinzona n.2, 2100 Como, Italia
ostellocomo@tin.it

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

17.05.2008
5/5 tähteä

Dormit tosiaan aika isot, mutta hyvin jaettu. Vessa- ja kylpparitilaa riittavasti. Tosi lahella keskustaa, mista iso plussa. Hinta nyt 05/08 15e/yo.

18.07.2007
5/5 tähteä

Todella siisti ja halpa hostelli. Hyvät lukkokaapit. Parhaat kylppäritilat koko reissumme aikana. Hinta kesäkuussa 2007 14,5e/yö hostellikortilla, lakanat ja aamupala sisältyvät hintaan. Hostelli on kiinni siivouksen ajan ja öisin eli klo 10-16 ja 24-07.

Hae majoitusta
  1. -