Bed and Breakfast Dei Templi
Tyyppi
yksityis-majoitus
Huone
1hh
Hinta (€/yö/hlö)
22.50
Käyntiaika
Maaliskuu 2008
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Edullinen ja siisti usean huoneen B&B uudehkossa, korkeassa kerrostalossa keskustan ulkopuolella, mutta kävelymatkan päässä. Suuret korkeuserot!

Lähellä baari ja noutopizzeria, huoneessa parveke, wc-suihku käytävällä. Tilava 3hh oli yhden käytössä. Lisämaksuja ruuanlaitosta ja pyykinpesusta, vaatimaton aamupala, muuten ok.

Temppelialueelle pitkä kävelymatka (5 km+), mutta takaisin keskustaan pääsee sieltä ja museolta bussilla, molemmat ihan pakollisia kohteita.

Tämä on ok ja etenkin hyvin edullinen B&B, mutta sijainnin vuoksi kannattaa harkita jotain ylhäällä vanhassa kaupungissa sijaitsevaa.
Ilmoittaja
alan_mies
Ilmoitettu
18.03.2008

Via Callicratide 164
Agricento
Keskustan meren puolella, huomattavasti alempana, mutta kävelymatka asemilta.

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

14.04.2012

Edelleen sama meno kuin edellisistä kommenteista selviää. Pääsiäisenäkään ei muut vieraat häirinneet kun heitä ei ollut.

29.08.2009
4/5 tähteä
8/2009
1hh
22.00 €/yö/hlö

Ihan kiva paikka, tilava huone ja ainakin rauhallista. Vissiin neljä huonetta ja jokaiselle oma kylppäri. Kahden hengen huoneesta maksaa vain puolet jos menee yksin. Keittiökin löytyy mutta käyttö maksaa pari euroa.

Kävelymatka asemalle/keskustaan, kauppa ja joku pizzeria ihan kulmilla. Aamupala eri rakennuksessa ja lähinnä huono vitsi. Mut eipä tästä mitään varsinaista valittamisen aihetta löydy.

Hae majoitusta
  1. -