Pensione Ottaviano
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
15.00
Käyntiaika
6/2003
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Upea sijainti Vatikaanin vieressä lähellä metroasemaa. Mukavuudet ilmaisesta netistä jääkaappiin löytyvät. Brittiläinen henkilökunta on ystävällistä, mutta paikallistunnelma puuttuu kokonaan. Hostellissa majoittuu paljon jenkkejä ja brittejä. Suihku+vessa
Ilmoittaja
Korallikala
Ilmoitettu
27.01.2005

V. Ottaviano. tel. 06 39 73 72 53

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (4)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

06.02.2009
4/5 tähteä

Syyskuussa 2008 yövyttiin Ottavianossa. Edullinen, tais olla joku 20 e/yö. Mukava henkilökunta, loistava sijainti, Vatikaani kivenheiton päässä. Hostellissa ei saanut olla iltapäivällä siivouksen aikana. Suihkujen viemäreissä oli pientä ongelmaa, mutta sehän lisäs vaan jännitystä :D. Kansainvälinen meininki, oli espanjalaisia lähinnä sillä hetkellä. Maksettiin etukäteen käteisellä, säilytyslokerot saatiin vähän hankalasti viereisestä huoneesta. Itse tykkäsin tosi paljon. Autojen meteli kuului jonkun verran jos piti ikkunoita auki, mutta nukkumista ei häirinny merkittävästi. Menisin uudelleenkin!

22.10.2007
3/5 tähteä

Siisti hostelli, ystävällinen henkilökunta. Miinusta keittiön puutteesta. Jääkaappi löytyi.

20.08.2007
3/5 tähteä

Elokuussa 2007 hinta 16 euroa yö, Vatikaanin vieressä hyvien kulkuyhteyksien päässä joka paikasta. Aamiainen ei kuulu hintaan, muutenkin yhteiset tilat rajoittuu lähinnä eteiseen joten mitään suurta hostelliyhteishenkeä ei synny kovin helposti. Huoneessa jääkaappi. Siisti ja rauhallinen paikka joskin kadulta kantautuu meteliä aika paljon. Suosittelen.

Korallikala jatkaa...
27.01.2005
3/5 tähteä

...Suihku+vessa-koppeja on vain kaksi, joten niihin pääsyä saattaa joutua odottamaan yli puoli tuntia. Aamulla tämä saattaa aiheuttaa näyn ristityistä jaloista...rukous se on sekin.

Hae majoitusta
  1. -