Pop Inn Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
22.00
Käyntiaika
Heinäkuu -04
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Tosi hyvä paikka. Ihan rautatieaseman vieressä, siisti, mukava ja auttavainen henkilökunta. Sisältyy aamiainen viereisessä kahvilassa, silti vähän kallis.
Ilmoittaja
anzut
Ilmoitettu
17.03.2005

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (4)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

22.05.2009
3/5 tähteä
11/07
2hh

Ihan rauhallinen majapaikka, mukavasti sisustettu. Pienet putkiongelmat haittasivat (wc:t tukossa) ja suihkun lattialla isojakin ötököitä. Muuten ok :)Mukava henkilökunta.

21.12.2005
4/5 tähteä

ihan huippu aamupala ja tosi mukava henkilökunta. pikkasen hintava, kuten on tullut jo esiin (dormi 21€ joulukuu) mutta sijainti ja kätevyys korvaavat sen. hieman hankala paikkallistaa ovea ekalla kerralla ja vessanlukko on hieman mielenkiintoinen.. mutta suosittelen silti.

14.05.2005
3/5 tähteä

maaliskuussa kaakeliseinäiset ja lattiaiset huoneet olivat kalsean kosteita, aamulla ikkuna valui vettä. muuten hostelli ihan siisti ja oleskelutilat mm. mukavat. myös aamiainen italialaisessa kahvilassa (cappuccino ja suklaacroissant) olivat mieleeni. to

14.05.2005
3/5 tähteä

tta on, ettei rahoilleen ihan saa vastiketta... on silti usein täynnä, (niin lähellä asemaa, ja hyvin esillä mm. oppaissa ja nettisivuilla..) parasta loistava henkilökunta.

Hae majoitusta
  1. -