Camping Tiber
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
25.00
Käyntiaika
24.7.2005
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Sijaitsee 20min junamatkan päässä keskustasta. Reilaajien suosima mukava leirintäalue, jossa mahdollisuus vuokrata huone parakista (=oma valintani), sänkypaikka ryhmämajoituksesta, teltta(!) tai asuntovaunu- tai telttapaikka. Parakissa hetekkatyyppiset sä
Ilmoittaja
mikki
Ilmoitettu
29.07.2005

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (6)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

20.07.2007
4/5 tähteä

Tosi kiva paikka!Meitäkään ei kaukainen sijainti haitannut.Juna-asemalta mennään ensin metrolla Flaminio-asemalle ja sieltä paikallisjuna PrimaPortan asemalle.Tiber-bussi noutaa ilmaiseksi puolen tunnin välein. Uima-allas oli ihan huippu helteisenä päivänä!!Eikä ainakaan nyt ollut mitään uimahattupakkoa enää:) Olimme neljä yötä kesäkuussa'07.

Alueen kaupasta sai halpaa hyvää viiniä ja perusruokia.Yövyimme Naisten Dormissa, missä tosiaan ei äänieristystä lainkaan ja sängyt vähän vanhahkot mutta kyllä niissä nukkui ja varsinkin kun hinta oli niin edullinen(11€/yö).Internet on ilmainen ja sitä saa käyttää puoli tuntia kerrallaan.

Suihkut hyvät ja siistit ja niitä on alueella paljon.Ei tarvinnut siis jonotella.

Todella viihtyisä ja vihreä ympäristö.Suosittelen!

17.09.2006
4/5 tähteä

Muuten tosi kiva ja siisti paikka, paitsi vaatteiden pesu maksoi 4,5 (!!) e ja jonkin verran meteliä. Matkakin oli liian pitkä vinkupossujunineen. Viimeinen leirintäalueen oma bussi menee kello 11, eli yöeläjille liian aikaisin... Mutta muuten oli mukava mesta.

29.08.2006
5/5 tähteä

Aivan loistopaikka ja vaikka paikka olikin kaukana keskustasta mielestäni kulkuyhteydet oli hoidettu loistavasti! Oli mahtavaa olla välillä yötä aivan keskustassa ja sitten palata kunnon lekottelupaikkaan. Ilmapiiri oli ystävällinen ja todella rento. Uima-allas oli tosiaan ihana kuumina päivinä, se oli siisti vaikkei mitään uimamyssy pakkoa ollutkaan. Käytiin siellä kesäkuussa 2006.

23.10.2005
5/5 tähteä

Aivan loistava paikka!! Suosittelen. On tosiaan vähän ulkona keskustasta, mutta ei kyllä haitannut ollenkaan. Halpaa, mukavaa porukkaa, loistava meininki. Campingin kauppassa oli aika perustavaroita. Oltiin 08-2005. 17.5 eemeliä yö.

12.09.2005
5/5 tähteä

Viihtyisä hostellialue ja ei lainkaan pahaan hintaan. Puhdas uima-allas oli suuri ilo ja virkistys kuumina päivinä. (uimamyssypakko, sen tähden altaassa ei kellu ylimääräisiä hiustuppoja mikä oli älyttömän hyvä juttu) Itse majoitustila ei ollut mikään ihmeellisen ihana, mutta kelpasi nukkumiseen. Äänieristys olematon, mutta emme kokeneet mitään suuria häiriöitä. Paikassa myös viihtyisä ravintola, josta saa todella hyvää ruokaa. Mukavaa henkilökuntaa ja kauempi sijaintikaan ei ole ongelma - pikemminkin plussa.

13.08.2005
3/5 tähteä

Hyvä paikka, matka kyllä todellisuudessa venähtää noin 40 min. Äänieristys olematon, joten korvatulpat tarpeen jos ei tykkää bilettää.

Hae majoitusta
  1. -