Yoho International youth hoste
Tyyppi
hostelli
Huone
4hh tai isompi
Hinta (€/yö/hlö)
0.00
Käyntiaika
Kesä 2003
Arvosana
2/5 tähteä
Muuta
Siisti, mutta tylsä ja kolkko paikka. Tosi tyly palvelu. Tosin paikka oli ihan hieno, hyvällä sijainnilla. Itse meitä nyppi laitosmaisuus.
Ilmoittaja
Olli & Iida
Ilmoitettu
16.05.2004

Paracelsusstr. 9

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (4)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

28.04.2009
4/5 tähteä
huhtikuu 2009
dormi
18.00 €/yö/hlö

Perussiisti hostelli, plussaa avainkortilla toimivista kaapeista huoneissa. Aamupala ei kuulunut hintaan, siitä taas miinusta. Hyvällä paikalla. Kaupungin ja Itävallan hintatasoon nähden ihan hyvä. Ja itsekin kiistän palvelun epämiellyttävyyden.

Vinkkinä tosin: iltaisin netti maksaa vain 10snt/h, joten silloin kannattaa ostaa vain puolen tunnin koodi, jolla surffaa siis koko illan. Itse en tajunnut, ja kaksi euroa netistä tunniksi maksettuani surffasin 20 sentillä kaksi tuntia - tässä ärsytti, ettei henkilökunta kertonut asiasta. Pienet asia, mutta ne jää mieleen...

23.10.2005
2/5 tähteä

Aika tympeä paikka, palvelu aika tylyä. Ei keittomahdollisuuksia, huoneissa ei saanu syödä (!) ja kaapit joita oli vain käytävällä oli maksullisia. Semmonen rahastuksen maku jäi suuhun vaikka huone itsessään oliki edullinen (16 €)

Kitappi
22.12.2004
4/5 tähteä

Mahtava paikka(siisti ja hieno). baari alakerrassa ja aamiaisessa vaihtoehtoja. Kaikki toimi, tosin kuumavesi poleteilla. Ystävällinen palvelu lisäsi fiilinkiä.

reilaajat04
18.08.2004
4/5 tähteä

Hostellissahan oli kunnon juhlameininki alakerran baarissa! :) Ja kolkompiakin hostelleja ollaan nähty.Eikä palvelussa ollut mitään valittamista...

Hae majoitusta
  1. -