Hostel Hütteldorf
Tyyppi
hostelli
Huone
4hh tai isompi
Hinta (€/yö/hlö)
15.00
Käyntiaika
8/2005
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Metroyhteyden päässä sijaitseva suuri, mukavan rauhallinen hostelli. Hyvän palvelun ja siisteyden ansiosta vaikutti olevan perheiden ja leirikoululaisten suosiossa. Meillä oli 4h-huone, jossa suihku. Ainoa miinuspuoli oli, että huoneiden siivouksen aikana
Ilmoittaja
eea
Ilmoitettu
23.08.2005

Schlossberggasse 8
A-1130 Wien
TEL 0043-1-877 15 01
FAX 0043-1-877 02 632
EMAIL [email protected]
www.hostel.at

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (4)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

07.08.2011
1/5 tähteä
2hh

Lisäksi siivooja tai huoneen "tarkastaja" saapui huoneeseen koputtamatta, mikä aiheutti varsin kiusallisia tilanteita.

07.08.2011
2/5 tähteä
elokuu 2011
2hh

Varasin kahdelle pariskunnalle ja kahdelle vauvalle yhteensä kaksi kahden hengen huonetta hyvissä ajoin ennen matkaa. Hostelli käyttää hotellin kirjausjärjestelmää, jonka vuoksi huoneiden kanssa tuli karmeeta säätöä. Jouduimme ensin nukkumaan kaikki samassa huonessa ja kun saimme omat huoneet joduimme maksamaan lähes kolmesataa euroa lisää. Henkilökunta kertoi varausjärjestelmästä aiheutuvan paljon ongelmia, mutta eivät voineet hyvittää hinnasta. Keskustelin asiasta pomon kanssa ja hän vain kielsi koko ongelman. Syytti meitä kirjautumisen epäonnistumisesta. Majoituspaikasta jäi todella huono maku! EN SUOSITTELE lapsiperheille enkä pariskunnille! Jos kuitenkin halvan hinnan vuoksi varaat huoneen niin tarkista etukäteen hostellista, että varaus ja hinta on oikein, jotta matkasi ei mene pilalle!

19.08.2006
2/5 tähteä

Hiljaista yopaikkaa etsivalle vasyneelle matkaajalle voin suositella, muuten en. Suhteellisen siisti, kaukana keskustasta.

09.08.2006
2/5 tähteä

Hütteldorf toimi Wienissä vierailun yhteydessä majoituksenamme yhden yön ajan, koska emme saaneet enää omien säätämisten johdosta muuta hostellia varattua. Jo ennakko-odotukset olivat Hostelbookersin arvioiden pohjalta melko matalat ja heti sisäänkirjautuessa odotukset vain vahvistuivat, kun respassa odottivat nyrpeät naamat ja erittäin lattea palvelutaso. Vaikka hostellille olikin melko hyvät yhteydet julkisilla kulkuvälineille, jäi sijainti siltikin harmittavan kauas keskustasta ainakin väsyneen reissaajan silmin katsottuna. Sijainnista johtuen hostellissa oli todellakin hyvin hiljaista ja asukaskunnasta ei näin ollen juhlijaseuraa tarvinnut hakea. Itse asiassa hostelli nakerti oman kolmipäisen joukkiommekin juhlintahalut ja illasta tuli omalta osaltammekin hyvin lattea. Bilekansalle en voi siis todellakaan paikkaa suositella, vaan kehotan hakemaan majoituksen lähempänä keskustaa vilkkaammalta seudulta. Hostellilla alkoi kaiken hyvän lisäksi hiljaisuus kello 22.00 ja kesti aina 6.00 asti, mikä takasi, että meininki itse hostellilla oli täysin kuollutta. Aamupala tarjoilukin oli hyvin niukkaa ja nälkää sillä ei kovin pitkään pidätelty. Mieleen jäivät myös aivan käsittämättömät suihkut, joissa veden tulo kesti kerrallaan noin kymmenen sekuntia ja vesi vaihteli itsestään tulikuumasta jäätävän kylmään. Jos plussia hostellille pitää etsiä, tulevat ne siisteyden ja edullisen hinnan puolesta, mutta juurikaan muuta positiivista sanottavaa en itse keksi. Jos tarkoituksena on kuitenkin hakea mahdollisimman rauhallista ja lapsiväestölle hyvin sopivaa majoitusta Wienistä, voi tämä hostelli ollakin onnistunut ratkaisu, mutta omia vaatimustasojani Hütteldorf ei kyllä kyennyt täyttämään. Eittämättä heikoin hostelli, jota kolmen viikon mittaisella Keski-Euroopan turneella tuli käytettyä.

Hae majoitusta
  1. -