Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Leo Hostel 1 :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
4.00
Käyntiaika
marraskuu 2005
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
750 m Tiananmeniltä! Vähän nuhjuiset 8 hengen dormit, ovesta puuttui lukko. Kylppäri dormissa, hyvä suihku. Kivat yleiset tilat, ilmainen netti ja leffoja. Varo tasku/reppuvarkaita läheisillä kauppakujilla!
Ilmoittaja
KaisaN
Ilmoitettu
17.12.2005

E-mail: info@hostelworld.com
Muut: ks. hostelworld.com

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (4)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

09.06.2006
4/5 tähteä

Huomattavasti mukavampi paikka kuin Leo Hostel 2. Sijainti loistava, mutta taksit eivät mielellään ajele sinne. Hinta-laatu-suhde ok. Huoneiden siivous ei oikein toiminut, ja pesuhuoneemme oli täynnä elukoita.

Anonyymi
13.03.2006
4/5 tähteä

Sisalla viilea/kylma, mutta niin on lahes jokaisessa paikassa kiinassa. Sijainti on uskomattoman hyva, loistava meininki varsinkin iltaisin. Lamminvesivaraajat ovat pienet suihkuissa, joka teettaa pienia onglemia sniiduille.

24.01.2006
4/5 tähteä

Siis muuten hyvä paikka, mutta lämmityksen ja lämpimän veden saannin kanssa oli ongelmia 2hh:ssa tammikuun alussa. Yleisissä tiloissakin ilma kylmähkö. Sapuskakin ihan jees.

24.01.2006
4/5 tähteä

Hostelliksi Kiinassa varmaan hyvä. Olin siellä tammikuun 2006 alussa, ja muuten viihdyin erinomaisesti, paitsi että sisäilma oli kylmähkö yleisissäkin tiloissa ja kahden hengen huoneessani oli lämmityksen ja lämpimän veden kanssa ongelmia. Hostellissa syömäni sapuskatkin jees.

Hae majoitusta
  1. -