Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Blue Sky International Youth Hostel :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Blue Sky International Youth Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
5.00
Käyntiaika
marraskuu 2005
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Dadonghaissa hyvin lähellä rantaa, erittäin siistit 2h huoneet, oma parveke ja kylppäri. Netti 4 yuan/h, aamiainen 10 yuan. Myös leffoja, pyykkipalvelu, sukellusretkiä, ym. Parasta: suvereenisti loistava työntekijä Peter. Kysy mieheltä mitä vaan, niin se on no problem.
Ilmoittaja
KaisaN
Ilmoitettu
17.12.2005

sy-youthhostel@163.com
Ks. www.hostelworld.com

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (6)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

03.04.2009
4/5 tähteä
maalis ja huhtikuu 2009
dormi
52.00 €/yö/hlö

Sinkku huoneita ei enään ole. Halvin double 140 rmb. (maalis ja huhtikuu -09) Dormi 50 rmb (+2rmb tax) Dormit ihan jees. Löytyy 8 ha 6 hengen huoneet. Parvekkeet näköjään rempan aikana poistettu :( Toi _omistaja_ Peter on kyl asiallinen jäbä :) Staff muutenkin loistavaa! Ilmanen netti, laundry 15 rmb / kertalaaki. Viikottaiset bbq bileet 60 rmb, hyvää safkaa ja hyvä meininki :) Blue sky toimii edelleen.

26.02.2009
1/5 tähteä

Hinnat nousseet,helmikuu -09 single room 200RMB,eipä silti ole kallis

21.12.2008
5/5 tähteä

Loistava mesta! Single room 80 rmb (maaliskuu 2008) Todella mukava & avulias stuff. Hyvällä mestalla. Rantsu tosiaan "takapihalla". Huoneet kivat.. Parveke, aircon ja ihan normi vessakin. Ei siis reikää lattiassa :)Ainut miinus venäläiset turistit matkalaukkujen kanssa, mutta sehän ei ole hostellin vika ;) Dösät kulkee melkeen vierestä ja turisteistakin on siis helppo päästä eroon!

14.12.2007
5/5 tähteä

Erinomainen paikka. Lainasin Peterin hieronta alennuskorttia, ja kävin ottamassa maailman parhaan hieronnan. Maksoin 1.5€. :) Lisäksi respan tyttö järkkäsi liput mainioon ulkoilmakylpylään jossa oli vaikka mitä kookosmaito altaita, kahvialtaita, todella spookeja kala terapia-altaita joissa oli pieniä imutuskaloja. :) Suosittelen paikkaa lämpimästi.

07.08.2007
5/5 tähteä

Kaikki mitä tarvit on käden ulottuvilla. Keskustaan bussilla 5min 1yuan, yalong bay 30min 6yuan. Mesta järjestää snorklausta, saariretkiä, viidakkoretkiä (suosittelen lämpimästi). Dadonghailla voi hyvänä päivänä surffata ihan kybällä. Kerran viikossa järjestettävät grillibileet ihan must. Mereneläviä ja beetle nutseja kannattaa napostella ähkyyn asti.

22.07.2006
5/5 tähteä

Mahtava paikka!!! Mitä tahansa on mielen päällä, Peter hoitaa!!

Mukava kansainvälinen meininki, Dadonghain alueen palvelut & ranta naurettavan lähellä.

Hae majoitusta
  1. -