Pink Palace
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
18.00
Käyntiaika
kesäkuu -04
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Bilehostelli, kaikki on pinkkiä ouzosta lähtien. Paljon amerikkalaisia, kanadalaisia ja ausseja tuhlaamassa vanhempiensa rahoja. Satamasta ilmainen kuljetus.
Ilmoittaja
nani
Ilmoitettu
06.08.2004

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (4)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

03.04.2007
1/5 tähteä

Samaa mieltä edellisten kanssa! Kiire tuli päästä pois. Tärkeintä tuntui olevan tarjota asiakkaille biletysmahdollisuuksia joka illalle. Paikka on kyllä kaunis ja maisemat parvekkeelta merelle hienot. Huoneet siistit ja hyvätasoiset. Ainakin sesongin ulkopuolella ei mitään tekemistä jos ei halua mönkijäsafarille osallistua tai lojua rannalla ja hostellilla koko päivää. Lokakuussa 2006 eka yöstä sai maksaa 25 euroa, seuraavat olisivat olleet halvempia. Busseja kulkee harvaan, sesongin ulkopuolella sunnuntaisin ei ollenkaan. Jouduin kävellä ja liftata takaisin Korfun satamaan. Hostellilta yleensä kyllä haetaan palautetaankin satamaan (n.25min matka muistaakseni).

28.06.2006
1/5 tähteä

En suosittele ellet ole aivan mielettömän biletys- ja jenkkimyönteinen ihminen. Yksi inhottavimmista paikoista missä olen ikinä ollut. Puitteet hyvät, meininki perseestä.

22.08.2005
1/5 tähteä

Älä mene tänne! Meitä yritettiin vain huijata joka käänteessä. Henkilökunta sepittää ihan ihme juttuja ja yrittää rahastaa nuorilla asiakkaillaan. Puitteet olivat ihan kohdallaan (poreallas, aamupala, illallinen, oma parveke merinäköalalla, iso ilmastoitu huone, oma vessa ja suihku jne. kuului hintaan) mutta törkeät huijausyritykset pilasivat koko paikan. Täältä ei myöskään pääse mihinkään ilman skootterin tai muun vuokrausta.

09.05.2005
1/5 tähteä

Kamala paikka. Ala eksy tanne. Pelkkia kanadalaisia ja jenkkeja juomassa paansa tayteen ja polttamassa ihonsa biitsilla. Tosin jos tanne eksyy niin kannattaa kayda monkijasafarilla, ainoa positiivinen kokemus tasta paikasta hyvien ilmojen lisaksi. Dissaan

Hae majoitusta
  1. -