Paradiso Apartments
Tyyppi
hostelli
Huone
3hh
Hinta (€/yö/hlö)
17.50
Käyntiaika
Syyskuu 2005
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Voin suositella hostellia erittäin lämpimästi. Itse kaupunki oli taas melko tylsä...

Hostelli oli oikeastaan yksityismajoituksen ja hostellin välimuoto. Erittäin hienolla asuntoalueella sijaitsevassa yksityiskodissa oli muutama täysin hotellitasoinen huoneisto kaikilla mukavuuksilla (keittiö ja kylpyhuone). Pihalla oli suihkulähde ja värikkäitä kasveja.

Sijainti oli suhteellisen hyvä, supermarket, apteekki ja ravintoloita löytyi ihan läheltä. Keskustaan oli noin 2km matkaa. Busseilla pääsi kätevästi. Rantaan käveli ehkä 20 minuuttia. Omistaja oli mukava keski-ikäinen nainen, joka puhui erittäin hyvää englantia.
Ilmoittaja
Sistis-80
Ilmoitettu
28.05.2006

Tarkempia yhteystietoja en osaa antaa, mutta hostelli löytyi Pallontallaajien hostellihaun avulla.

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

23.10.2008
3/5 tähteä

Huoneistoja sijaitsee kahdessa osoitteessa; kahden hengen huoneet mm. tämän Sabitin äidin talon yläkerrassa. Näissä ainakin hieman kulunutta ja ehkäpä hinnaltaan yläkanttiin, kun vertaa muuhun kohteessa tarjolla olevaan majoitukseen. Meillä oli käytössä yksin koko keittiö, mutta muuten sen joutuu jakamaan muutaman muun huoneiston kanssa. Suhteellisen kaukana kaikesta, koska hyviä rantoja ei ole lähellä ja kaupunkiin myöskin matkaa (tosin ihan käveltävissä oleva etäisyys). Sabit tarjoaa kuljetusta asemille, mutta varsin huikeisiin hintoihin siihen nähden, että koko summa menee herran taskuun - vrt. taksi.

10.08.2007
5/5 tähteä

Päivitetäänpä hieman 07/2007. Ohessa majoituksen kotisivu, josta löytyy hinnat yms. tarkempaa tietoa http://www.inet.hr/~smandzuk/. Muuten ylläolevat tiedot pitävät edelleen. Hyvä majapaikka jossei halua kaupungin hälinään. Majapaikan pitäjäksi on vaihtunut mies Sabit, hauska mies, ystävällinen ja avulias.

Hae majoitusta
  1. -