Villa Valjalo
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
17.00
Käyntiaika
07/2008
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Kauniilla paikalla rinteessä oleva pieni hostelli, jossa ymmärrykseni mukaan oli siis vain yksi dormi ja sitten privaattikämppiä ylempänä.

Melkoinen kipuaminen (128 porrasta) tietty joka päivä rinnettä ylös kämpille, mutta pienestä kuntoilusta se meni kuitenkin hyvin jopa välillä useastikkin päivässä :-)

Dormin varustelutaso ja yleiset fasiliteetit olivat vaatimattomat: iso huone joissa kohtuu paksuja patjoja lattioilla ja joka patjan välissä "suojaverho". Katossa pyöri muutama tuuletin. Vaikka ikkunat pidettiin auki koko viikon, ihme kyllä mitään ötököitä ei huoneessa näkynyt. Keittiöstä löytyi ne täysin pakolliset tavarat, joten ei erikoista siinäkään. Plussaa kahdesta jääkaapista ja pihalla olleesta kaasugrillistä. Vessan/suihkun ovi oli rikki ja aina jännäs että onko itse seuraava joka jää sinne jumiin.

Itseäni kuitenkaan mikään edellämainituista ei haitannut. Mestan isäntä oli oikein mukava ja pystyi sumplimaan lisäöitäkin kaverille vaikka käytännössä paikka oli täynnä. Iltaisin kun vähän kiipeili dormin etupihalla olleelle muurille, näki komeasti koko Dubrovnikin sataman.

Yhteenvetona: vaatimaton ja edullinen hostelli hienolla paikalla ja joustavalla ja rennolla meiningillä.
Ilmoittaja
boltsi
Ilmoitettu
28.06.2010

Uz Giman 19a
20000 Dubrovnik

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (0)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

Hae majoitusta
  1. -