Omlandinski Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
85.00
Käyntiaika
Lokakuun loppu 2004
Arvosana
1/5 tähteä
Muuta
Hyvä sijainti, palvelu huonoa, vihtyvyys surkea, ankeat huoneet, paljon melua. MUTTA lämmintä ja hyvät sängyt:)
Ilmoittaja
Paula
Ilmoitettu
11.01.2005

puh. +385 1 4841 261

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (9)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

22.07.2008
2/5 tähteä

Asiakaspalvelu on liian paljon pyydetty täällä ja harmikseen respan kanssa täytyy olla aika paljon vielä tekemisissä avaimien ym. juttujen kanssa. MUTTA jos tulet nukkumaan ei paikka ole niin paha, Huoneet olivat kuitenkin vähintäänkin ok. Paljon paljon huonompiakin hostelleja on nähty. Ehkä jonain päivänä henkilökuntakin vaihtuu iloisempaan suuntaan?

06.09.2007
1/5 tähteä

Meni kyllä topkakkoseen kamalimmista paikoista ikinä, mutta ihan hyvin siellä yön vietti ja juna-asema ja keskusta oli kivan lähellä. Että jos etsii halpaa mestaa lähellä asemaa, niin tää on ihan hyvä ratkaisu. Ainakin ellei oo pakko käydä suihkussa.. :-D ne oli aika karmivat.

Samoin ku asiakaspalvelu, täl kertaa oli tosin naispuolinen "asiakaspalvelija" asialla.. Huone (2hh) oli ihan ok. (elokuu 2007)

18.07.2007
2/5 tähteä

Neuvostomeininki jatkuu edelleen... suihkut ja yleisilme aika ankeat.

Yksi avain/huone?! Respan palvelu kyllä pelasi ja asukkaille ilmainen netti. Halpa, noin 12€/yö neljän heng. dormi. Paremman puutteessa käy.

03.06.2006
2/5 tähteä

yea, tämä hostelli kyllä kannattaa feidata vaikka sijainti onkin mitä parhain. ei minkäänlaista tunnelmaa ,ja tiskin takana ei tosiaan minkäänlaista palvelua. huoneet ja koko rakennus ankeat. peseytymistilat erityisesti. petivaatteet tosin oli ihan hyvät. kympin yö dormissa. että jos aikoo vaan lyhyet yöunet käydä nukkumassa ja tavarat säilöön tai aikanen herätys junaan (sijainti aivan junaseman vieressä) niin kai hostelli menee! hinnasta ja sijainnista tähdet

11.09.2005
1/5 tähteä

Aika neuvostomeininki. Olimme toukokuussa 2004 yhden yön ainoina asukkaina. Tosin suihkusta löytyi samassa puljussa asuvia alkoholisteja (miespuolisia naisten puolella) ja huoneesta luteita. Respan ukko ei ollut ihan niin sitruuna, kuin aiemmille oli käynyt, mutta johtuneeko siitä, että puhuimme kroaattia.

29.08.2005
1/5 tähteä

Respan seta on todella ku sitruunan nielly. Sijainti on loistava, mutta mieluummin asuis vaikka kauempana, koska kokonaisvaltaiselta yleisilmeeltaan mesta on suoraan sielta. Jos on vaihtoehtoja (ja aina on) niin menkaa jonnekkin muualle.

Joonas, Olli & Ville
13.07.2005
1/5 tähteä

Terveisiae vaan Zagrebista!

Hostellissa palvelu aivan hanurista!! Kaikki helkkarin hidasta ja deskin ukolla taisi olla menkat tai jotain.

Sijainti on tosin taktinen; ei ainakaan tarvi ajella julkisilla, jotta paasee keskustaan...

Varatkaa se toinen, kehuttu hostelli ennakkoon (se oli taysi...)

24.05.2005
1/5 tähteä

Sijainti ainoa hyvä puoli. Todella ankea paikka ja palvelu nihkeätä.

24.05.2005
2/5 tähteä

Ei mikään maailman mahtavin hostelli, muttei nyt ihan niin huono mitä täällä on annettu ymmärtää. Kolmekin tähteä voisi antaa, ellei respan ukko olisi ollut niin sietämättömän raivostuttava...

Hae majoitusta
  1. -