B&B Riga
Tyyppi
hotelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
0.00
Käyntiaika
4/2006
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Mukava paikka: Ystävällinen henkilökunta ja aamiainen läheisessä kahvilassa, huoneisto hyvin varusteltu. Hinta riippuu huonetyypistä ja henkilömäärästä, me asuimme yksiössä joka oli siisti ja iso, tosin kerrostalon ylimmässä (viides?) kerros eikä talossa ollut hissiä. Hotellin sijainti oli erinomainen: Ihan keskustassa hiljaisella kadulla, vanhaan kaupunkiin 10 minuuttia kävellen. Suosittelen lämpimästi!
Ilmoittaja
japska
Ilmoitettu
11.05.2006

43 Gertrudes Street
[email protected]

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (3)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

30.08.2006
4/5 tähteä

Todella mukava paikka hyvällä sijainnilla, n.10-15 minuutin kävelymatkan päästä vanhasta kaupungista. Henkilökunta oli ystävällistä ja puhui pääosin todella hyvää englantia. Huoneet olivat siistejä ja hyvin varusteltuja! Voin suositella lämpimästi!

10.08.2006
4/5 tähteä

Meillä oli huone sisäpihalle päin. Rauhallista, eikä tuskaisen kuumaa kun pystyi ikkunan pitämään auki koko yön. Huoneet todella siistejä ja aamiainen OK erityisesti kun kun se kesti 8-20. Hinta 65e/yö isosta kahden hengen huoneesta. Voin suositella!

=)
27.07.2006
4/5 tähteä

Asuimme ensimmäisessä kerroksessa kadun puolella. Ikkunaa ei voinut pitää auki liikenteen melun takia. Se olikin ainoa huono puoli hotellissa. Huoneet ovat erilaisia, mutta kaikki todella siistejä. Jääkaappi, vedenkeitin, saippuat, 50 tv kanavaa, puhtaat pyyhkeet päivittäin...

Hae majoitusta
  1. -