Knight's Court Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
22.00
Käyntiaika
Kesäkuu 2006
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Siisti ja asiallinen hostelli, 2 hh huoneessa uudehko kylpyhuone. Ystävällinen henkilökunta. 1,5 km Riikan ydinkeskustaan. Aamupalalla paahtoleipää, teetä ja kahvia. Hyvä vaihtoehto budjettimatkailijalle!
Ilmoittaja
MaPe
Ilmoitettu
30.06.2006

Bruninieku Iela 75 B, Riika

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (4)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

17.03.2008
3/5 tähteä

Siisti hostelli, jossa oli mukava henkilökunta. 2hh oli mieluisa, oma suihku ja wc, aamupala kohtuullinen. Lähellä hyviä kahviloita/ravintola. Epämääräinen alue, mutta ei kaukana keskustasta. Kovin myöhään yöllä ei ole turvallista liikkua, varsinkaan yksin.

17.03.2008
3/5 tähteä

Alue hostellin lähellä on epämääräinen, mutta omalla järkeä käyttäen ei pitäisi ongelmia olla. Hostelli tosi siisti ja edullinen. 2hh on tv ja oma saniteettitila. Taisimme poikaystävän kanssa pyytää yhteissänkyä, mutta saimme kahden sängyn huoneen. Henkilökunta oli oikein mukavaa, aamupala hyvä (kaipaamaan jäin mehua tai jotain kylmää juotavaa). Vielä maaliskuun puolivälissä kylmää, suosittelen Riikaa myöhäiskeväällä/kesällä.

27.01.2008
2/5 tähteä

Siisti, WC ja suihku käytävällä. Ruokailuhuoneessa jääkaappi, mikro ja vedenkeitin asiakkaiden käytössä sekä internetti. Ystävällinen henkilökunta.

23.01.2007
3/5 tähteä

Siisti, asiallinen, edullinen. 2 hh oli ihan hyvä. Bruninieku on hostellin kohdalta hieman epämääräinen, mutta normaalia varovaisuutta noudattaen pärjää. Yksi ryöstöyritys nähtiin lähikadulla pimeän aikaan. Matka-ajankohta tammikuussa 2007.

Hae majoitusta
  1. -