Green Apple
Tyyppi
hostelli
Hinta (€/yö/hlö)
33.00
Käyntiaika
2.-6.1.2013
Arvosana
2/5 tähteä
Muuta
Green Apple osoittautui paikan päällä (kansainväliseksi) opiskelija-asuntolaksi...ei kiva yllätys juuri maahan saapuneelle.

Huoneita on kahdessa kerroksessa, minkä lisäksi katutasossa Hotelli Riika (samaa puljua). Huoneista näkymiä kahteen suuntaan; omasta ikkunastani upea näkymä kansallisoopperalle ja sen puistoon. Asuntolan sijainti on loistava.

Kaikissa huoneissa on oma suihku ja wc. Iso yhteiskeittiö ja (ankeat) yhteistilat, joiden kautta voi halutessaan päätyä opiskelijabileisiin. Huoneen varustus oli tasan se, mikä nettisivuilla ilmoitettiin - ei esim. vesilasia, fööniä tai muuta ekstraa. Pelkistettyä ja ankeahkoa, mutta siivous ja pyykkäys tehty huolella. Asuntolassa sai nukkua rauhassa myös viikonloppuna, sillä kemuihin lähdetään talon ulkopuolelle.

Huom! Respa on auki joka pvä klo 12-20, jolloin myös check-in ja check-out tehdään - ainakin periaatteessa. Jos saavut tämän ajan ulkopuolella, avulias ja ystävällinen siivooja voi avata sinulle luggage roomin oven. Lähteissä samainen siivooja tarjoutui vastaanottamaan avainkortin, ja sain jättää tavarat Hotelli Riikan luggage roomiin.

Green Applessa toiminta leväperäistä: huonevaraustani ei ollut tehty, vaikka olin käynyt s-postinvaihtoa suoraan hostellin väen kanssa ja noudattanut annettuja neuvoja varauksen vahvistamiseksi. Lisäksi eräänä iltana asuntolalle palatessani löysin huoneeni ovesta (siivoojalta jääneen) avainkortin...

Green Applen ja Hotelli Riikan henkilökunta puhuu oikein hyvää englantia, kuten asiakaspalvelijat kaikkialla Riiassa! Palvelu oli henkilöstä riippuen erinomaisen miellyttävää tai tahallisen tylyä (kokemus sekin).

Normaalihinta 33 EUR, sesonkina 46 EUR.
Ilmoittaja
Rinkka-Riina
Ilmoitettu
07.01.2013

Vaļņu iela 18 / Aspazijas boulvared 22, Riga LV-1050, Latvia


Tel.: +371 67044217

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (0)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

Hae majoitusta
  1. -