Elizabeth’s Youth Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
9.00
Käyntiaika
joulu/tammikuu 2004
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
hinta-laatusuhteeltaan tosi hyvä paikka, erityisesti sijainti on erinomainen, ehkä vähän homeessa(osa suihkuista/vessa,ei huoneet)
Ilmoittaja
petra
Ilmoitettu
04.01.2005

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (7)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

02.01.2007
4/5 tähteä

Erittäin edullinen ja miellyttävä paikka, vaikka ulkoa päin näyttikin epäilyttävältä. Lähellä isoa ostoskeskusta ja pikaisen kävelymatkan päässä kaupungin sykkeestä. Kahdeksan hengen dormi oli miellyttävä ja edullinen (noin 7e). Sattuipa vielä että osui muitakin suomalaisia samaan aikaan paikalle. Henkilökunta oli asiallista ja varaaminen onnistui pelkällä sähköpostilla. Suosittelen!

16.10.2006
3/5 tähteä

Sijainti toki erinomainen. Henkilokunta ystavallista. Miinuspuolena on se, etta ainakin tassa respan viereisessa talossa on huonot yhteiset tilat, joten muiden hostellin vieraiden kanssa ei tule niin hyvin tutuksi. Lokakuu6, ikkunoista vetaa vietavasti. Talo nyt ei muutenkaan ole jarin hyvassa kunnossa, mutta ei sita pida (ainakaan nain halvalata) valttamatta hostellilta odottaakaan. Lampimana aikana tulen uudestaan, kylmana etsin toisen paikan. HUOM! Bed bugs -epaily!

17.05.2006
5/5 tähteä

Joulukuussa ikkunoista veti, mutta huoneen lämpötila pysyi kuitenkin ok, koska siellä oli erillinen lämmitin, jonka saattoi tarpeen vaatiessa laittaa päälle (meillä se oli päällä koko ajan). Plussaa tästä oli se, että ikkunalaudoilla saattoi säilyttää ruokaa kuten "jääkaapissa! :) Sijainti oli tosiaan ihanteellinen. Ja nettiäkin sai käyttää ilmaiseksi. Ainoa miinus oli kylmä vesi suihkussa, eipä tullut montaa kertaa peseydyttyä siellä...

11.04.2006
5/5 tähteä

Erinomainen paikka. Aikaisempana Sauliten vakiokävijänä vaidan ehdottomasti tähän. Ainakin talossa 103 olevat tilat oli remontoitu viimeisen päälle. Suihkut ja vessat tosi siistit ja pedit hyvät ja puhtaat. Aulassa koko ajan vahti, joka nukkui öisin aulan sohvalla joten rauhalliset yöunet taattu. Matkatavarat sai jättää säilytykseen 0,50 LTL/laukku turvallisesti respan viereiseen lukittuun tilaan. Huhtikuussa 06 maksoimme 8LTL/hlö/yö. Ystävällistä ja toimivaa!

16.01.2006
4/5 tähteä

Miellyttävin hostellikokemukseni kautta aikojen. Huone oli kodikas (doublebed room) ja hyvin raikastettu...Huoneessa oli hiukan viileää, mutta emme joutuneet käyttämään lisäpatteria. Vessat ja suihkut todella siistit, mutta käyttäkää ensimmäisen suihkuhuoneen suihkua jos tahdotte tasaisen lämmintä vettä. Henkilökunta supermukavaa. Öisin viihteeltä palaaminen onnistui myös kivuttomasti ovikellon avulla...

13.10.2005
4/5 tähteä

Sijainti melkeinpä paras mahdollinen. Hinta-laatusuhde hyvä. Osalla henkilökunnasta on hiukan heikko kielitaito, mutta toimeen tuli kun ei yrittäny selittää mitään erikoista. Ekana yönä kaikki isot huoneet oli täynnä niin saatiin paikka kahden hengen huoneesta lisäsängyllä (tukeva sellainen). Jos on kovin herkkä palelemaan, niin saattaa haitata se, että ikkunat ei tahdo mennä kunnolla kiinni. Toisaalta peitto oli tosi lämmin, enkä ite palellu vaikka monesti palelen. Sängyt siistejä. Puhtaat lakanat ja pyyhe sisältyy hintaan. Menisin uudestaan.

03.07.2005
3/5 tähteä

Kunto ei päätä huimaava, mutta silti ihan viihtyisää.. suihkut ok, samoin sijainnista plussaa..

niin ja henkilökunta mukavaa.. heittivät vielä lentokentälle viidellä latilla..

Hae majoitusta
  1. -