Riga Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
12.00
Käyntiaika
19.9.2005
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Avattu 2.6.2005. Sijaitsee lähellä bussiasemaa. Henkilökunta oli ystävällistä ja osasi erittäin hyvää englantia. Paikassa on (huonosti toimiva) tietokone internet-yhteydellä, mahdollisuudet kokata omat ruuat ja hyvät, joskin hieman heikot sängyt. Jos menet yöllä ulos, tarvitset Entrance Cardin, jonka saat sisään kirjoittautuessa.
Ilmoittaja
Joni
Ilmoitettu
26.09.2005

Marstalu iela 12

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (11)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

28.06.2011
4/5 tähteä
Joulukuu 2010
dormi
12.00 €/yö/hlö

Mainio hostelli. Halvalla hinnalla saa siistit dormit, mukavaa palvelua ja aamupalan. Sijainti myös hyvä. Oltiin uutena vuotena täällä ja hostelli järkkäs myös silloin ilmaiset bileet tarjoiluineen. :) Yks hauska plussa on myös, että hostellissa voi polttaa vesipiippua. Sijaitsee lähellä rautatieasemaa ja bussiasemaa.

11.06.2010
4/5 tähteä
kesäkuu 2010
2hh

Loistava hostel! Hyvä ja kielitaitoinen respa, lämpimät suihkut, ok aamupala ja toimiva, ilmainen netti. Tunnelma hostellissa oli mieletön ja paikka oli todella kodikas. Hostelli sijaitsee hyvällä paikalla vanhassa kaupungissa.

16.02.2009
4/5 tähteä

Edullinen paikka hyvällä sijainnilla. Kuumana kesäpäivänä hostellissa oli kyllä todella kuuma ja tukala, mutta mitäpä silloin hostellissa turhia istuskelemaankaan. Aamupala ei ollut erikoinen, mutta ajoi jotenkuten asiansa. Arvotavarat ottivat tallelokeroon säilöön ja matkalaukkujen säilytykseenkin oli oma komeronsa jonne pääsi vain henkilökunta. 8 hengen dormi oli parina yönä hyvinkin rauhaton, mutta eipä se varsinaisesti hostellin vika olekkaan.

16.10.2008
4/5 tähteä

Minäkin suosittelen! Plussia:henkilökunta puhui todellakin hyvää englantia, ilmainen hiustenkuivain,Sijainti hyvä, hauska aamupala ja rento meininki. Yksi miinus tulee siitä että, viikko oltiin ja vain kerran viikon aikana tuli lämmintä vettä suihkuun. Vika on toivottavasti/luultavasti jo korjattu.

19.09.2008
5/5 tähteä

Tosi tunnelmallinen ja kiva hostelli. :) Voisin sanoa, että en ole yhtä mukavassa koskaan ollutkaan. Myös kahvia saa keitellä ilmaiseksi koska tahansa, ja nettikoneita oli kaksi (ja ne toimi ihan hyvin). Lisäksi sai tulostaa, jos oli tarvetta.

Täältä kyllä löytyi keittiöstä sitä sun tätä laitettavaa, joita muut olivat sinne jättäneet. Eli, niitä sai käyttää.

Sijainti myös mitä parhain, ja jo netistä sai todella hyvät ohjeet, miten löytää kentältä perille.

13.06.2008
4/5 tähteä

Persoonallinen ja kodikas. Viihdyin. Aamiainen tosiaan kuuluu hintaan. Ehkä vähän omituiset/huterat sängyt, mutta muuten aivan mainio paikka. Edullinen.

30.04.2008
5/5 tähteä

Loistava hostelli. Viihtyisä paikka, ja todella ystävällinen henkilökunta. Siisti ja rento. aamupala+++. Pirtsakka väritys.

14.04.2008
5/5 tähteä

Siisti, loistava sijainti Vanhassa kaupungissa, palvelu pelaa. Keittiö ok.

11.02.2008
5/5 tähteä

Siisti, jopa kodikkaan oloinen paikka, pieni aamupala kuuluu nykyään hintaan ja kahvia/teetä saa tosiaan edelleen lipittää ilmaiseksi myös. Lentokenttäkuljetus hostellilta tilattuna maksoi 11 latia, ihan jees kun kolmen hengen porukalla menimme.

04.01.2007
5/5 tähteä

Oikein mukava paikka. Hieno kahden hengen huone kattokerroksessa. Omistajat ja työntekijät mielettömän ystävällisiä. Olivatpa joulujuhlan aikaan jättäneet lahjankin meille. Toisin kuin Frankilla, strippiklubeista varoiteltiin koko ajan ja seinillä oli esimerkkejä normaaleista (pahasti käyneistä) tapauksista. Suosittelen!

21.06.2006
5/5 tähteä

Viihtyisä ja siisti hostelli hyvällä paikalla vanhassa kaupungissa. Henkilökunta on mukanvaa ja keittiöstä saa ilmaista teetä ;) Suosittelen.

Hae majoitusta
  1. -