Guesthouse Lenz
Tyyppi
hostelli
Huone
4hh tai isompi
Hinta (€/yö/hlö)
70.00
Käyntiaika
Joulukuu 2005
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Ulkoiset puitteet ei ehkä mistään hienoimmasta päästä, mutta sisällä lämmin ja ystävällinen tunnelma. Huoneet tosi siistejä, meillä perhehuoneessa kaksi erillistä, tilavaa huonetta. Hostelli hieman syrjässä, mutta meitä ei n. 15min kävelymatka keskustaan haitannut. Myös muut kulkuyhteydet hyvät. Ajatellen tulevia jääkiekon mm-kisoja sijainti loistava; Skonto-halli n. 100metrin päässä hostellilta. Erityismaininnan saa todella ystävällinen ja auttamishaluinen henkilökunta, sekä persoonallinen aamiainen!
Ilmoittaja
luzniq
Ilmoitettu
19.12.2005

Lencu str. 2, Riga
LV-1010, Latvia

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (3)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

05.02.2009
4/5 tähteä

Siisti paikka, sijanti ehkä hieman syrjässä, mutta kävellenkin keskustasta jaksaa kyllä ihan mainiosti. Palvelu oli erinomaista, puhuivat hyvää englantia ja olivat muutenkin avuliaita. Positiivinen yllätys kaiken kaikkiaan!

07.10.2008
4/5 tähteä

Hinta oli halpa tasoon nähden. Huoneet olivat erittäin siistit vessoineen. Nuori henkilökunta puhui englantia ja aamupala oli runsas. Yllätyimme iloisesti että aamupala kuului hintaan. Sijainti on hiemn syrjäinen.

Elina&Bobi
06.10.2006
4/5 tähteä

Vaikka sijainti ei paras mahdollinen, oli itse guesthouse siisti ja viihtyisä. Aamiainen oli OK. Maksoimme lokakuussa 2006 2hh:sta 30 latia /yö.

Hae majoitusta
  1. -