Hostel Welcom
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
35.00
Käyntiaika
1.-3.4.2006
Arvosana
1/5 tähteä
Muuta
Olin yksin kahden hengen huoneessa. Hostel sijaitsee ihan kaupungin vilkkaan sisääntulotien varrella, joten erittäin meluinen paikka. Esite kertoo, että on 5 minuutin päästä keskustasta ja vanhasta kaupungista; ja PYH! Ei edes juoksemalla siinä ajassa!

Respan henkilöstö ja muut vieraat huudattivat televisiota aulassa puoleen yöhön; ei siinä paljon nukuttu. Huoneet, WC ja suihkut kyllä siistejä, silti täysin ylihintainen.
Ilmoittaja
Heppu
Ilmoitettu
05.04.2006

Bezdeligu street 12, Riga

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

20.05.2006
3/5 tähteä

Oltiin MM-kisojen aikana hostellissa 5 yötä. Olimme varanneet twin roomin omilla saniteettitiloilla.

Saavuttuamme respassa oleva tyttönen ei saanut korttikonetta toimimaan eikä puhunut ollenkaan englantia. Sanakirjan avulla hän sitten käänsi venäjästä englanniksi lauseen: "voisitteko mennä automaatille, omistaja näyttää".

Rahat saatiin automaatista ja päästiin huoneeseen. Huone oli suuri, kevyesti laskettuna n. 24neliötä, mutta parisängyllä + yhdellä yhden hengen vuoteella. Suihkukaappi löytyi huoneen nurkasta ilman mitään väliseiniä tai muuta. Vessaa ei ollut. Muutama tuoli, tuuletin sekä televisio kuului varusteluun. Huone ajoi kyllä asiansa.

Kummallisin asia hostellissa oli, että taisimme olla sen ainoat asiakkaat. Kisaruuhka, halpa hostelli.. luulisi yhdistelmän houkuttelevan ihmisiä. Vain omistaja ja usein vaihtuva respan tyttö näkyi vaikka hostelworldin tiedot näyttivät melkein täyteen varatuksi.

Vieressä todella kattava ostoskeskus ja bussipysäkki josta kaikki linjat veivät aivan ydinkeskustaan. Sijainti aivan Väinäjoen toisella rannalla. Eikä kävelymatkakaan ollut liian pitkä.

Hintansa arvoinen.

Hae majoitusta
  1. -