Hostel Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
4hh tai isompi
Hinta (€/yö/hlö)
0.00
Käyntiaika
kesä 2008
Arvosana
4/5 tähteä
Muuta
Todella mukava henkilökunta, ei liian pitkällä keskustasta. Ilmainen aamupala ja siisti puutarha. Hieman miinusta sängyistä. Varokaa vessan lukkoa. ;)
Ilmoittaja
Haisku
Ilmoitettu
11.08.2008

Ognjan Prica 18, (Anton Popov 18)

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

16.09.2009
3/5 tähteä
04/2008
dormi
10.00 €/yö/hlö

Hyvä kuulla, että vessan lukko ei ole enää kiusaamassa matkaajaa. Itse onnistuin lukitsemaan itseni kahdesti vessaan, minkä jälkeen sovimme kanssamatkaajan kanssa, että emme enää lukitse ovea, ja että toinen jää aina ulkopuolelle vahtiin. Tämä muutos antaa ehkä puoli tähteä lisää.

Hostelliin oli hiukan hankala löytää, sillä mitään kylttiä ei ainakaan oman vierailuni aikana näkynyt missään. Onneksi terassilla oli avuliaita vierailijoita juuri tuolloin. Lukkojahan ei ovissa (edes ulko-ovessa) ollut lainkaan, joten ehkä kyltittömyys liittyy siihen.

17.11.2008
3/5 tähteä

Sijainti oli kyllä hyvä kieltämättä! Henkilökunta mukavaa ja ainakin osa puhui sujuvasti englantia. Vessan lukon (ainakin tuossa kohtaa) virkaa hoiti lähinnä käännetty pitkä naulanomainen rautakoukku, joka vaan käännettiin oven eteen sisäpuolelta eli ei paha. Aamupala oli hyvä lisä. Hinta ainakin 11/2008 oli 12€/yö. Paikan oma pieni ja pullea kissa oli mukavan seurallinen! ;)

Hae majoitusta
  1. -