Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Golden Gobi :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
5.00
Käyntiaika
16-23.2.2006
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Sijainti on uskomattoman hyva, hinta erittain siedettava lansimaiselle reissaajalle, pari dormia, muutama privateroom tuplapunkalla (14-16usd/2 henkiloa), keittio, etc etc.
Hostellia yllapitava perhe jarkkaa myos sopivan hintaisia reissuja luotoon ihan niin pitkaksi aikaa kun haluaa.
Suosittelen vahvasti jos eksyt Ulan Batoriin.
Ilmoittaja
Ilmoitettu
19.02.2006

sijainti: State Department Storen itapuolella olevalla kerrostalojen sisapihalla koillis kulma (osoite jaa kirjoittamatta kyriilisista syista).
puh: (976) 11 322632

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (3)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

07.02.2011
5/5 tähteä
Uusivuosi 2010-2011
2hh
12.00 €/yö/hlö

Todella lämminhenkinen ja miellyttävä majatalo, paras missä Aasiassa ollut. Parempaa saa etsiä kissojen ja koirien kanssa.

Isäntäväki ja työntekijät puhuvat hyvää englantia. Gobista saa järjestettyä helposti matkoja Mongoliaan, niin jurttaan kuin natiivienkin koteihin.

Hinta saattaa vaikuttaa kohtuullisen suurelta kun sen ensi kerran kuuleepi mutta kun paikanpäällä käy vierailemassa huomaa sen olevan varsin hyvä siihen nähden mitä kaikkea heillä on tarjota majatalossa.

Varaukseton suosittelu kaikille Ulaanbaatariin menijöille!

28.08.2008
3/5 tähteä

Erittäin kiva paikka ja helvetin hyvä meininki, MUTTA omistajat olivat tasan siihen asti ystävällisiä kun tuli kyse näiden reissujen järjestämisestä. Joko maksaa koko hinnan ja saa hyvää palvelua,tai tinkii (esim. ottaa vain kuskin ja pakun vähän halvemmalla ja hankkii ruoat itse) ja joutuu kusetettavaksi sekä kuulee olevansa kusipää etc. Meni vähän maku, siksi vain kolme tähteä...muuten kyllä hyvä ja siisti paikka.

08.12.2007
4/5 tähteä

Ei voi muuta kuin kehua,, Tosin tunnelma Naadamin aikaan oli tiivis, mutta kaikille löytyi joku vaakasuora pinta missä nukkua! Erittäin ystävällinen omistaja joka järjseti sopuhintaisia retkiä ympäri MOngoliaa,,

Hae majoitusta
  1. -