Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Hostel Sluzewiec :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Hostel Sluzewiec
Tyyppi
hostelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
8.50
Käyntiaika
lokakuu 2006
Arvosana
2/5 tähteä
Muuta
Kommunistiajan jättiblokki, vain yksi kerros remontoitu. Huone vanha ja huonokuntoinen mutta kohtuullisen siisti, vessa ja keittiöntapainen jaettu muutaman huoneen kesken. Paikan päällä 2hh maksaa 150PLN mutta netistä varattuna hinta on 60PLN. Keskustan ulkopuolella, hyvät bussiyhteydet. Kyllä täällä nukkuu, jos pelkkää halpaa yöpaikkaa kaipaa.
Ilmoittaja
zztd
Ilmoitettu
27.10.2006

Bokserska 36

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

21.12.2008
3/5 tähteä

Siistit huoneet tosiaan. Jaettu vessa, joskin muissa huoneissa ei ollut ketään. Double room oli about 15€ / naama. En valitettavasti muista tarkkaan. Keskustaan matkaa noin 10km, mutta dösällä pääsee ihan viereen. Sijainti mukavan paikallinen. Iso ostoskeskus (galeria mokotov) sijaitsee lähellä. Huoneessa myös snadi ranskalainen parveke. Vierailtu elokuussa 2008.

Hae majoitusta
  1. -