Hostel Helvetia
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
11.90
Käyntiaika
heinakuu
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Loistava paikka yopymiseen, ihan keskustan vieressa kauniilla alueella. Henkilokunta ystavallista ja tunnelma on kotoinen ja rento. Respasta saa lainata leffoja ja fillareita vuokrataan edullisesti. Suosittelen ehdottomasti, ja kannattaa ottaa just dormi, tosi halpa mut laadukas. Oltiin 10 yota, ja lisaakin olis voinu olla!
Ilmoittaja
tipara
Ilmoitettu
26.07.2007

Kuvia majoituksesta

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (2)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

10.07.2010
4/5 tähteä
07-2009
dormi

Oikein mukava hostelli. Oltiin tosin vain kaksi yötä, mutta hyvä meininki. Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Aamiainen tosiaan melko vaatimaton mutta eipä se paljoa maksanutkaan. Meidän kohdalle ainakin sattui mukavaa porukkaa ja olohuoneessa tulikin juteltua pitkät pätkät muutamien kanssa iltasella. Lokerot dormissa lukollisia ja avaimen sai pienellä pantilla respasta. Ainoa miinus että kaappi oli hieman pieni. Rinkkaa sai tunkea sisään ja vähänkään isompi rinkka ei olisi enää mahtunut. Saniteettitilat hyvät, eikä ihme kyllä jonojakaan syntynyt vaikka oli vain kaksi suihkua. Helppo siis suositella muillekkin!

12.09.2007
4/5 tähteä

Viihtyisä hostelli hyvällä paikalla. Aamiaisen saa muutaman euron lisähinnalla, mutta on melko vaatimaton. Olohuoneessa tutustuu mukaviin ja

ei niin mukaviin reissaajiin...

Hae majoitusta
  1. -