Jump Inn Hostel
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
12.00
Käyntiaika
Elokuu 2007
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Vasta remontoitu, kotoinen mutta todella siisti ja valoisa, Ikea-sisustettu pieni hostelli, jossa rauhallinen ja siisti dormipeti.
Ekstramukavaa oli kuitenkin mielettömän mukava henkilökunta sekä olohuonemainen keittiö-respa-common room ja pihaterassi, jossa todella tutustui helposti muihin hostellissa asuviin. Ilmainen netti, teet ja kahvit, alakerrassa voi katsella telkkaria tai leffoja isolta screeniltä, pyykit saa pestyä edulliseen hintaan. Jäi todella mukava fiilis lähtiessä, jäähyväiset vaan oli haikeat.
Ilmoittaja
Annnak
Ilmoitettu
20.08.2007

Jump Inn Hostel
Prokuratorska Str. 2
Warsaw
Poland
+48 22 825 11 67
[email protected]

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

19.10.2007
3/5 tähteä

Saapuessamme 1. kertaa varauksiamme ei löytynyt, eikä myöskään myöhempään ajankohtaan ennakkoon tekemiämme varauksia. Näytettyämme heidän lähettämänsä e-mailin varausvarmistuksista respapoika kuitenkin järjesti meille ilmeisen täydestä hostellista 4 sängyn ullakkodormin, jonne piti kiivetä tikapuita pitkin toisesta dormista. Lattiassa olevasta reiästä putoaminen unenpöppöröisenä vähän hirvitti, ja laukkujen kanssa kiipeily paremmin hereilläkin ärsytti. Sijainti kohtuullinen ja hostelli ihan ok muuten, henkilökunta oli tosi herttaista.

Hae majoitusta
  1. -