Dizzy Daisy
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
8.00
Käyntiaika
Heinakuu 2003
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
Ilmainen kuljetus rautatieasemalta. N.15min kavellen vanhaan kaupunkiin. Yhteinen ns. olohuone jossa joka ilta jonkinlaiset bileet. Melkeen jokaisessa huoneessa piano:) Lukittu tosin.
Ilmoittaja
Pablo
Ilmoitettu
27.07.2003

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (3)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

21.12.2008
4/5 tähteä

Todella hyvä mesta. Joskin aika jemmassa :)Ulkona ei mitään infoa ko paikasta ja "respa" sijaitsee yläkerrassa olevan premium hostellin yhteydessä. Jossa ei myöskään ole mitään mainintaa dizzy daisysta. Kysymällä selviää. Huoneet sopivan kulahteneet ja hinta ok (double room 20€) Hostellin oma keittiö oli aika hirvee, en suosittele, mutta yläkerran premium hostellin guest kitcheniä saatiin käyttää vapaasti ja se oli todella siisti. Ilmainen netti myös. Mukavaa jengiä. Vierailin elokuussa 2008.

29.06.2006
5/5 tähteä

17,5€ 3hh. Tyontekijat olivat aivan mahtavia, sijainti oli keskustaan nahden passeli ja ainakin meidan kylppari oli todella siisti ja huone mukava (ja lukollisista kaapeista plussaa!). Common roomissa oli melkein joka ilta jotain sakkia juomassa kaljaa ja seuraa loytyi helposti. Ainut miinus tulee siita, etta huone oli neljannessa kerroksessa ja kunto oli pettaa rinkkoja raahatessa.

05.12.2003
3/5 tähteä

Ei kokemusta dormeista, mutta 2hh maksoi kesällä 2003 n. 30 euroa. Mielestäni oikein siisti oma kylppäri, huone myös OK. Respasta sai ostettua yöllä kaljaa. "Olohuone" oli mukava, löytyi juttuseuraa helposti.

Hae majoitusta
  1. -