Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Parisaddress :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Parisaddress
Tyyppi
huoneisto
Huone
muu
Hinta (€/yö/hlö)
0.00
Käyntiaika
Huhtikuu 06
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Useita eritasoisia huoneistoja ympäri Pariisia. Erittäin hyvä ja asiallinen palvelu, asunto oli juuri sellainen mitä luvattiin ja näytti siltä miltä kuvissakin. Asuimme 40 neliön huoneistossa lähellä St. Michelin asemaa Seinen varrella. Asunnossa oli sängyt yht. 6 hlölle, koko huoneiston hinta 139 eur/yö. Huoneiston varustelu oli todella hyvä (pyyhkeet, lakanat, saippuat, täysin varusteltu keittiö, televisio, cd-soitin, puhelin/paikallispuhelut ilmaisia, iso kasa Pariisin opaskirjoja, tuulettimet, kynttilöitä, maljakossa tuoreita kukkia :). Voin todella lämpimästi suositella!
Ilmoittaja
venga
Ilmoitettu
04.05.2006

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

22.05.2008
5/5 tähteä

Tämän kautta vuokrasimme kämpän nyt toukokuussa 2008 ja voin todella lämpimästi suositella! Asuntomme oli ihan kivenheiton päässä Louvresta, aivan mahtavalla sijainnilla, viikon vuokra 709 € yhteensä. Meille kolmen porukassa matkustavalle tuli huomattavasti edullisemmaksi kuin hotelli. Huoneisto oli kuvien/lupausten mukainen, siisti, pyyhkeet ja lakanat yms. löytyivät ja kaiken kaikkiaan oikein viihtyisä pikku huoneisto.

Palvelu miellyttävää ja sujuvaa, meidät tultiin hakemaan suoraan lentokentältä taksilla koska saavuimme myöhään illalla. Ei valittamista.. Suosittelen!

Hae majoitusta
  1. -