Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Hotel Azurea :: Majoitukset :: Pallontallaajat.net
Hotel Azurea
Tyyppi
hotelli
Huone
2hh
Hinta (€/yö/hlö)
32.50
Käyntiaika
Lokakuu 2006
Arvosana
5/5 tähteä
Muuta
Todella tyylikäs täysin uudistettu hotelli (taulu-tv:t huoneissa). Sijainti 300m rautatieasemalta, rantaan 10min kävelymatka. Sijaitsee epämääräisellä kadulla. Hotellilla hyvät palvelut.
Ilmoittaja
Klazu
Ilmoitettu
21.10.2006

Rue Paganini 31
+33 (0) 492 000 850

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (1)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

12.05.2008
1/5 tähteä

Enpä ole koskaan saanut näin huonoa palvelua hotellissa! Olimme varanneet huoneen 3 yöksi ratestogo.com sivujen kautta (jotka tiedän luotettaviksi)ja maksaneet ennakkoon osan maksusta.Kun saavuimme illalla paikalle, ei varausta ollutkaan tehty. Hotelli oli bookattu jo täyteen 1. yöksi, joten lain mukaan hotellin olisi tullut etsiä meille vähintään saman tasoinen uusi majoitus kyseiseksi yöksi. Vastahakoisesti vastaanottovirkailija soitti muutamaan hotelliin (hänellä ei kuulemma ollut moiseen aikaa) ja lähetti meidät sitten yhteen hotelliin, joka sijaitsi seuraavassa korttelissa. Mutta eipä sielläkään ollut tilaa. Palasimme kiukkuisina takaisin ja ilmoitimme lähtevämme syömään ja odottavamme huonetta kun palaamme. Turha toivo! Nyt hän lähetti meidät tien toiselle puolelle kahden tähden hotelliin. Siellä meille kerrottiin, että meidän pitäisi itse maksaa yö. Hotel Azureassa ei kuitenkaan pystytty lupaamaan, että he hyvittäisivät meille tämän yön. Koska kaikki Nizzan hotellit tuntuivat olevan täyteenbookattuja ja kello oli jo paljon, päätimme kuitenkin yöpyä ensimmäisen yön 2 tähden naapurihotellissa ja vastahakoisesti maksaa yön itse. Onneksi saimme seuraavana päivänä sovittua ratestogo:n kanssa, että he palauttavat meille maksamamme ennakkomaksun, eikä meidän tarvinnut enää palata tähän järkyttävän huonon palvelun hotelliin.

Hae majoitusta
  1. -