auberge int'l des jeunes
Tyyppi
hostelli
Huone
dormi
Hinta (€/yö/hlö)
14.00
Käyntiaika
syyskuu 2004
Arvosana
3/5 tähteä
Muuta
mukava staff. aamupala sis. hintaan. nuorta/rentoa/kansainvälistä väkeä. jotkut huoneet aika meluisia. aika syrjässä jos ei ole metrolippua.
Ilmoittaja
Late
Ilmoitettu
29.09.2004

rue trusseau 10, bastillesta n. 500m itään

Kotisivut

Kuvia majoituksesta

Ei kuvia

Lisää uusi kuva

Lisää uusi kuva

Sinun tulee kirjautua lisätäkseksi kuvia.

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Ilmoita virheellisestä tiedosta

    Sinun tulee kirjautua jättääksesi virheilmoituksia.

Arvostelut (3)

Lisää kommentti

Sinun tulee kirjautua lisätäksesi kommentteja.

23.06.2007
2/5 tähteä

Nukuin varmaan elämäni kaameimman yön täällä! Kerrossänkyjen patjat...ei niitä saisi edes nimittää patjoiksi: pienikin liike sai aikaan kuolleistaherättävän melun ja aamusella olo oli kuin jyrän alle jääneellä.Aamiaistilat olivat melkoisen ahtaat, eivätkä huoneetkaan olleet mitenkään ihastuttavimmasta päästä. Käytävällä olevat suihkukopit eivät olleet todellankaan parasta antia...vettä tuskin tuli lainkaan ja ns "ovista" näki mukavasti läpi.Henkilökunta oli kuitenkin ystävällistä ja osaavaa porukkaa, eikä hinnassa ole mitään valittamista.Yhden yön nukkumiseen varsin sopiva mesta.

08.08.2005
3/5 tähteä

kiitos vinkistä!menin tähän hostelliin ja paikka oli mukava, nuorta,rentoa porukkaa.suihkusta ei tullut kunnolla vettä,mutta onneksi siellä oli lisäksi vielä yleissuihkut.nukuin neljän hengen dormissa 17e/yö.huonot puolet olivat 7yön raja,jonka jälkeen ihmiset joutuivat vaihtamaan huonetta pariksi yöksi muualle ja vaihtamaan taas jne.minulla oli hyvä tuuri,että sain olla koko ajan samassa huoneessa.niin ja klo9-15ei saanut olla huoneissa,siitä tuli pieni ongelma,sillä juhlin aika paljon aamuun asti,joten ei päässytkään nukkumaan....;)toisaalta taas ihan hyvä,koska se pisti liikkeelle aina heti aamusta.

Pilkkis
17.12.2004
3/5 tähteä

Hyvä hinta-laatusuhde. Nukuttiin kahden hengen huoneessa 14 euroa/naama ja vielä aamupala sisältyi hintaan. Kerrossängyt olivat kyllä kamalat ja äänekkäät eikä hostellin tunnelma muutenkaan ollut kovin hyvä. Kyllä siellä nukkumassa voi käydä...

Hae majoitusta
  1. -